GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καββαδάς πενταετίας στον Ολυμπιακό

Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πρωταθ...


Παίκτης του Ολυμπιακού και επίσημα είναι ο Βασίλης Καββαδάς. Ο διεθνής σέντερ υπέγραψε συμβόλαιο πενταετούς διάρκειας με τους Πρωταθλητές Ελλάδας και ανακοινώθηκε λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης των «ερυθρολεύκων» με την Γαλατασαράι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Bασίλη Καββαδά. Ο Έλληνας σέντερ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.
Λίγο νωρίτερα η ΚΑΕ Πανιώνιος είχε ανακοινώσει την από κοινού λύση της συνεργασίας της με τον παίκτη: «Η ΚΑΕ Πανιώνιος ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας με τον Βασίλη Καββαδά και εύχεται στον αθλητή καλή συνέχεια στην καριέρα του», ενώ τη συμφωνία είχε επιβεβαιώσει ο μάνατζερ του παίκτη, Νίκος Λώτσος.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση