GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζάκρη: Ήταν πράξη ευθύνης

Πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους συμπολίτες της, χαρακτήρισε την υπερψήφιση εκ μέρους της, της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κ...

Πράξη ευθύνης απέναντι στη χώρα και τους συμπολίτες της, χαρακτήρισε την υπερψήφιση εκ μέρους της, της πρότασης δυσπιστίας του ΣΥΡΙΖΑ κατά της... κυβέρνησης, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Θεοδώρα Τζάκρη την οποία ο πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος τη διέγραψε από μέλος της κοινοβουλευτικής του ομάδας.

«Οι συμπολίτες μου με εμπιστεύθηκαν για να αντιμετωπίσω τα σοβαρά προβλήματα και όχι για να επικυρώνω τα email των δανειστών», τονίζει σε γραπτή δήλωση της η κ. Τζάκρη και προσθέτει: «Η κυβέρνηση αυτή χαρακτηρίζεται από πλεόνασμα κοινωνικής αναλγησίας, ανικανότητας και έλλειμμα δημοκρατίας και σχεδίου για την έξοδο από την κρίση».

1 σχόλιο

  1. Ευτυχώς ρε τσόκαρο που ήσουν σε κυβέρνηση ευθύνης με το βλακογιώργο και ψήφισες όλα τα μνημονια και τώρα το παίζεις επαναστάτρια.Πες μας τι σου έταξε ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση