GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου...

Yannis Siatras .  Και επειδή είναι από τη Μεσσηνία και επειδή μία ζωή την θρέφει το Κράτος, αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα δεν έχει τα προσό...

Yannis Siatras

Και επειδή είναι από τη Μεσσηνία και επειδή μία ζωή την θρέφει το Κράτος, αυτό σημαίνει ότι η κοπέλα δεν έχει τα προσόντα να διοριστεί ως Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης;
Μα, γιατί είστε γεμάτοι προκαταλήψεις; Ή μήπως είστε και ρατσιστές; Εγώ μια χαρά τη βλέπω την κυρία. ΑΞΙΑ! ΑΞΙΑ! Και πάλι ΑΞΙΑ!
Αντώνη Σαμαρά! Προχώρα! Μην τους ακούς! Κάθε Μεσσήνιος και θεσάρα! Κάθε "δικό σας παιδί" και δουλειά!
Διαβάστε ποια είναι η Νέα Διοικήτρια του Νοσοκομείου Σπάρτης Εύη Παπαγεωργίου.. Βιογραφικό. :...www.report24.gr
Το report24 αποκλειστικά σας ενημερώνει για τη νέα διοικήτρια του νοσοκομείου Σπάρτης. Πληροφορίες για την γυναίκα που θα πάρει στα χέρια της το τιμόνι της Διοίκησης το επόμενο διάστημα.
Η Εύη Παπαγεωργίου γεννήθηκε στην Καλαμάτα στις 4 Νοεμβρίου 1980. Κατάγεται από το Μάνεσι Αριστομένους, όπου και μεγάλωσε.
Αποφοίτησε από το 1ο Γενικό Λύκειο Καλαμάτας το έτος 1998.
Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικών Επιστημών της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης Πανεπιστημίου Πατρών και τελειώνει και το Μεταπτυχιακό της πάνω στα Συστήματα Διασφάλισης ποιότητας..
Το 2003 ξεκίνησε τα πρώτα της επαγγελματικά βήματα εργαζόμενη ως Οικονομολόγος με κύρια δραστηριότητα την εκπόνηση μελετών και την κατάρτιση προγραμμάτων επαγγελματικής εκπαίδευσης στο Κ.Ε.Κ. ΑΓΡΟΤΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ Ε.Π.Ε. Δίδαξε στο Δημόσιο Ι.Ε.Κ. Καλαμάτας καθώς και σε προγράμματα κατάρτισης εργαζομένων (2005 – 2008), ενώ παράλληλα ασκεί δραστηριότητα ως σύμβουλος επιχειρήσεων (2008 – 2010).



Από το 2011 μέχρι σήμερα είναι Ειδική σύμβουλος του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα σε οικονομικά θέματα του δήμου.
Το έτος 2007 εκλέγεται μέλος της Συνέλευσης των αντιπροσώπων (Σ.Τ.Α) του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος ενώ παράλληλα εκλέγεται στο Δ.Σ. του 11ΟΥΠεριφερειακού Παραρτήματος Νοτιοδυτικής Ελλάδος.
Είναι εκλεγμένο μέλος της ΝΟΔΕ Ν.Δ. Μεσσηνίας ,υπεύθυνη γυναικών ΝΟΔΕ Ν.Δ. (2010) και μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της Ν.Δ.




Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας τα νέα της καθήκοντα θα αναλάβει μετά το πέρας των υπογραφών μέσα στο Νοέμβριο.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση