GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το πορνό μπορεί να είναι διασκεδαστικό»

Είναι μια αέναη συζήτηση που όπως φαίνεται δεν θα τελειώσει ποτέ. Στη «μάχη» για το αν βλέπει κανείς οπτικό υλικό για ενηλίκους ή όχ...

Είναι μια αέναη συζήτηση που όπως φαίνεται δεν θα τελειώσει ποτέ. Στη «μάχη» για το αν βλέπει κανείς οπτικό υλικό για ενηλίκους ή όχι, η διάσημη ηθοποιός Scarlett Johansson πήρε θέση, λέγοντας πως θα μπορούσε να απολαύσει κάτι τέτοιο με τον σύντροφό της.
«Πιστεύω πως το πορνό, όπως και κάθε τι, μπορεί να είναι διασκεδαστικό. Μπορεί να είναι παραγωγικό τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες», δήλωσε στο περιοδικό Mari Claire για το οποίο φωτογραφήθηκε.
Η 28χρονη σταρ, που είναι αρραβωνιασμένη με τον Romain Dauriac, σημείωσε ωστόσο πως χρειάζεται και ένα όριο στο πόσο τέτοιο υλικό θα βλέπει κανείς.
Μιλώντας για τον χαρακτήρα που υποδύεται στην νέα ταινία της «Don Jon», τόνισε: « Αν ανακάλυπτα πως ο σύντροφός μου έβλεπε τόσο πορνό σίγουρα θα έμενα εμβρόντητη».

Δείτε τις φωτογραφίες…
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση