GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λειτουργία για τα θύματα του τυφώνα στις Φιλιππίνες

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στην Καθολική Εκκλησία της Πάτρας λειτουργία για τα θύματα του τυφώνα Χαιγιάν. Η λειτουργία πο...

Σε κατανυκτική ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε στην Καθολική Εκκλησία της Πάτρας λειτουργία για τα θύματα του τυφώνα Χαιγιάν.
Η λειτουργία που έγινε στην Αγγλική γλώσσα για την Φιλιππινέζικη κοινότητα των Πατρών, με πρωτοβουλία της επιτίμου προξένου των Φιλιππίνων κ. Αν. Μανωλοπούλου και «αγκαλιάστηκε θερμά» από τον εφημέριο της Καθολικής Εκκλησίας της Πάτρας π. Γ. Ντάγκα, προσέλκυσε όχι μόνο τους Φιλιππινέζους που ζουν και εργάζονται στην πόλη της Πάτρας, αλλά και άλλους συμπολίτες που θέλησαν με την συμμετοχή τους να συμπαρασταθούν, έστω με τον ελάχιστο αυτό αλλά ευλαβικό τρόπο στην εθνική συμφορά που έχει βρει τις Φιλιππίνες και μετράει χιλιάδες νεκρούς και τεράστιες υλικές ζημιές.
Η κ. Αν. Μανωλοπούλου μιλώντας μετά την λειτουργία στο καφέ που δόθηκε είπε: «Ότι είναι το πρώτο δείγμα συμπαράστασης και ακολούθως θα ενημερωθούν δια του τύπου για όποιες προσφορές βοήθειας θέλουν να κάνουν για την χώρα που έχει την τιμή να εκπροσωπεί και που προσπαθεί να γιατρέψει τις πληγές που άφησε ο καταστροφικός τυφώνας».
Στην φωτό διακρίνονται από αριστερά: π. Γ. Ντάγκας. Αν. Μανωλοπούλου, Φελισιτάς Μητροπούλου (πρόξενος Ελβετίας), Σπ. Πολίτης (δημοτικός σύμβουλος), Ν. Νικολόπουλος (Βουλευτής Αχαίας-Γ.Γ. Χριστιανοδημοκρατικού Κόμαμτος), Σ. Μαυρίδης (μέλος ΔΣ Εμπορικού Συλλόγου Αιγίου), Αν. Μανωλόπουλος (πρόεδρος Υπ. ΚΤΕΛ) και μέλη της Φιλιππινέζικης κοινότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση