GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να ακουγόμαστε περισσότερο απ’ τους Ρουμάνους»

Δεν θα βρεθεί απλά στο πλευρό της Εθνικής. Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα προσπαθήσει, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του στον NovaΣΠΟΡ F...


Δεν θα βρεθεί απλά στο πλευρό της Εθνικής. Ο «Γαλανόλευκος Φάρος» θα προσπαθήσει, σύμφωνα με όσα είπε ο πρόεδρος του στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, να κερδίσει και τη μάχη της εξέδρας στη Ρουμανία.
Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκος Φλέκας
Για την παρουσία τους στο Βουκουρέστι: «Από χθες είμαστε εδώ και περιμένουμε τους υπόλοιπους. Με την ελληνική σημαία και τη δύναμη της φωνής μας να βοηθήσουμε όσο μπορούμε αυτά τα παιδιά. Η πορεία της Εθνικής ήταν υπέροχη από τα προκριματικά ακόμη. Δεν παρουσιάσαμε θέαμα, αλλά είχαμε τρομερή συγκομιδή βαθμών. Δεν έχει σημασία όμως αυτό. Σημασία έχει ότι εμείς είμαστε εδώ για να τη βοηθήσουμε να πραγματοποιήσει το όνειρο ενός ακόμα Μουντιάλ».
Για το χαρακτήρα της Εθνικής: «Οι αποστάσεις μεταξύ των ομάδων έχουν μικρύνει πολύ. Είδαμε τι έπαθε η Γαλλία απ’ την Ουκρανία. Κι όμως η δική μας Εθνική δέκα χρόνια τώρα έχουν κάνει τους Έλληνες περήφανους. Το δεύτερο γκολ με τη Ρουμανία το έβαλε ο κόσμος. Ακόμα και μετά την ισοφάριση, δεν σταμάτησαν να ενθαρρύνουν τους παίκτες. Η ομάδα αυτή είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Τα μέλη της αγαπούν τόσο πολύ τη φανέλα που τα δίνουν όλα, όποιος κι αν παίζει».
Για την πορεία του «Γαλανόλευκου Φάρου»: «Δέκα χρόνια δεν έχουμε σταματήσει πουθενά ν’ ακολουθούμε την Εθνική. Και θεωρούμε ότι αυτή η υποχρέωση κι αυτό το καθήκον γίνεται ακόμα μεγαλύτερο. Είμαστε περήφανοι που είμαστε Έλληνες και στόχος μας θα είναι ακόμα και την Τρίτη να ακουγόμαστε περισσότερο από τους Ρουμάνους».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση