GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Το θέλει περισσότερο ο Παναθηναϊκός»

«Ο Παναθηναϊκός το θέλει περισσότερο, αλλά του λείπει η εμπειρία», τόνισε ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM...


«Ο Παναθηναϊκός το θέλει περισσότερο, αλλά του λείπει η εμπειρία», τόνισε ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, ο οποίος μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6. Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκός τόνισε πως μπορεί να δείχνει φαβορί ο Ολυμπιακός, όμως και την περασμένη σεζόν το ίδιο γινόταν, αλλά οι «πράσινοι» ήταν αδικημένοι από τα δύο αποτελέσματα του περσινού πρωταθλήματος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ιάκωβος Χατζηαθανασίου:
«Όλοι θέλουμε να δούμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν θα δούμε πολλά γκολ. Οι δύο ομάδες θα είναι επιφυλακτικές. Είναι ένα ντέρμπι χωρίς προγνωστικά και το τονίζω, γιατί πολλά λέγονται τον τελευταίο καιρό. Και πέρσι τα ίδια έλεγαν και είδαμε πως έληξαν τα ματς. Ο Ολυμπιακός είναι φαβορί, αλλά είναι ντέρμπι και δεν κερδίζει ο καλύτερος».
Για τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα των δύο ομάδων, είπε: «Ο Παναθηναϊκός, έχει καλή ψυχολογία. Έρχεται από δύο νίκες με τον Εργοτέλη και πιστεύω πως αύριο θα κάνει ένα καλό παιχνίδι για να πάρει τη νίκη. Το δεύτερο πλεονέκτημα είναι πως παίζει στην «καυτή» Λεωφόρο. Έχει έναν προπονητή και παίκτες με φιλοδοξίες. Το μείον είναι πως δεν υπάρχει η εμπειρία για να σταθούν στο ματς.
Ο Ολυμπιακός είναι πλήρης, έχει δύομιση σχεδόν ενδεκάδες και έχει και ένα ευρωπαϊκό με την Μπενφίκα και φυσικά το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Σαν Ολυμπιακός, θα κοιτάξει τα… λεφτά και εννοώ το ματς της Τρίτης. Δεν πιστεύω πως θα αδιαφορήσει όμως».
«Σε τέτοια ματς βαρόμετρα δεν υπάρχουν. Θα επικρατήσει, το πάθος, η δύναμη, η θέληση. Εγώ βλέπω τον Παναθηναϊκό να το θέλει περισσότερο. Απλά, ο Ολυμπιακός έχει παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά.
Είναι μια καινούργια ομάδα του Παναθηναϊκού. Έφυγαν πολλά παιδιά, ήρθαν κάποια άλλα αλλά βρίσκεται στο «χτίσιμο» η ομάδα. Θα γίνει ένα καλό παιχνίδι. Θα πρέπει να αρχίσει και να τελειώσει το ματς όμως. Έχουν ακουστεί πολλά αλλά δεν πρέπει να γίνει τίποτα. Μετά από τέτοια παιχνίδια πρέπει να είναι το ποδόσφαιρο και μόνο».
Πηγή: Sport-fm.gr

1 σχόλιο

  1. Η δολοφονία των 2 νέων στην Αθήνα αλλάζει το πολιτικό σκηνικό. Αν δεν βρεθούν άμεσα οι δολοφόνοι, όπως στη περίπτωση της Νίκαιας, τότε η κυβέρνηση θα έχει υποστεί ένα βαρύτατο πλήγμα και θα έχει ηρωοποιήσει, ακόμα μια φορά, την Χ.Α. Σίγουρα ένα μεγάλο μέρος της κοινής γνώμης θα θεωρήσει ηθικούς υπαίτιους για τις σημερινές δολοφονίες την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, γιατί στοχοποίησε όλα τα μέλη της Χ.Α, χαρακτηρίζοντάς την συλλήβφην "εγκληματική οργάνωση".
    Μέσα στο κλίμα φορομπηχτικής πολιτικής με τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, οι σημερινές στυγνές δολοφονίες θα ανεβάσουν στα ύψη την εκλογική απήχηση της Χ.Α, γιατί θα φανεί ότι υπάρχουν δύο μέτρα και δύο σταθμά. Αν ο κοριός της ΕΥΠ και η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν βρουν τους ενόχους, όπως δεν τους έχουν βρει στη περίπτωση της Μαρφίν, τότε η Χ.Α θα πιάσει στις ευρωεκλογές ποσοστά άνω του 25% !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση