GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Ληστές άρπαξαν τις συντάξεις των ηλικιωμένων

Μάταια στήθηκαν στο κέντρου του χωριού Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου οι συνταξιούχοι της περιοχής που περίμεναν να γεμίσουν τις τσέπες τους...

Μάταια στήθηκαν στο κέντρου του χωριού Κάτω Ασίτες του Ηρακλείου οι συνταξιούχοι της περιοχής που περίμεναν να γεμίσουν τις τσέπες τους με τις συντάξεις που τους έφερνε ένας διανομέας των ΕΛ.ΤΑ.. Η προσμονή έγινε τρόμος, όταν βρέθηκαν αντιμέτωποι με τις κάννες δυο κακοποιών!
Μόλις είχε ξεκινήσει η διανομή από τον ταχυδρομικό διανομέα, όταν ξαφνικά σταμάτησε δίπλα στους συγκεντρωμένους δικαιούχους μια μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού και οι δυο επιβάτες της που φορούσαν κράνη τους ακινητοποίησαν σημαδεύοντάς τους με Καλάσνικοφ!
Οι δυο αποφασισμένοι κακοποιοί άρπαξαν χωρίς δυσκολία τον σάκο με τα χρήματα -περίπου 15 χιλιάδες ευρώ- από τα χέρια του εμβρόντητου ταχυδρόμου και έγιναν καπνός με τη μηχανή, πριν προλάβει να αντιδράσει κάποιος. Αμέσως ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή, αλλά δεν κατάφερε να τους εντοπίσει.
Πηγή: www.protothema.gr

1 σχόλιο

  1. Σιγά μη γέμιζαν τις τσέπες τους.. Ίσα για κανά καφέ στον καφενέ με τους αλήτες που μπλέξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση