GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Όλα είναι στο χέρι μας»

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στη Βιτόρια την Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague και θέλε...

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Παρασκευή στη Βιτόρια την Λαμποράλ Κούτσα για την 7η αγωνιστική του Δ’ ομίλου της Euroleague και θέλει από τη μία νίκη για βαθμολογικούς λόγους, αλλά και μία καλή εμφάνιση. Όπως ανέφερε ο Νίκος Παππάς οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν τη τύχη στα χέρια τους ενόψει της συνέχειας για αυτό στα ματς που απομένουν θέλουν μόνο θετικά αποτελέσματα.

«Το βαθμολογικό κίνητρο είναι σίγουρα πολύ σημαντικό για εμάς, αλλά είναι επίσης σημαντικό να παρουσιάσουμε ένα πρόσωπο καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια και να δείξουμε πως στο μέλλον θα είμαστε ακόμη καλύτεροι για να διεκδικήσουμε αυτά που θέλουμε. Σε κάθε προπόνηση, σε κάθε αγώνα η ομάδα είναι καλύτερη και στο τέλος θα κάνουμε τον απολογισμό μας.

Πέρσι δεν ήμουν στην ομάδα για να ξέρω την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος έχει λίγο δυσανασχετήσει αλλά θεωρώ πως είμαστε σε καλό δρόμο. Η ομάδα βελτιώνεται και θα συνεχίσει να βελτιώνεται σταδιακά ώστε στο τέλος να φτάσει να διεκδικήσει όλους τους τίτλους», είπε αρχικά ο γκαρντ των «πράσινων» και πρόσθεσε:

«Όταν παίζεις εκτός έδρας είναι τελείως διαφορετικά τα πράγματα. Απέναντι στη Λιέτουβος Ρίτας κάναμε ένα πολύ καλό δεύτερο ημίχρονο. Δείξαμε το πρόσωπο που θέλουμε και παρουσιάζουμε σε όλα τα ματς. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη απόδοση και στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης με τη Λαμποράλ.

Στο πρώτο ματς η Λαμποράλ παρουσιάστηκε με πολλές απουσίες. Στην έδρα της είναι πολύ πιο δυνατή. Ο κόσμος τη βοηθάει. Θα πάμε να δώσουμε τη μάχη μας και τον καλύτερό μας εαυτό.

Δεν έχω εξετάσει όλα τα σενάρια και τις βαθμολογίες. Μας απασχολεί να κερδίσουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Από τη στιγμή που θα το κάνουμε αυτό θεωρώ πως όλα είναι στο χέρι μας».

Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση