GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κούγιας: Αν η γυναίκα πάει με άλλον άντρα, δεν ξαναπας μαζί της

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Tα Καρντάσιανς" και απάντησε στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι ξανά μαζί ζευ...

Ο Αλέξης Κούγιας ήταν καλεσμένος στην εκπομπή "Tα Καρντάσιανς" και απάντησε στην ερώτηση αν θα μπορούσε να είναι ξανά μαζί ζευγάρι με την Εύη Βατίδου.

Επίσης ο Αλέξης Κούγιας μεταξύ άλλων αποκάλυψε ότι έχει υπάρξει χαρτοπαίκτης από τα 16 ως τα 28 του χρόνια χάνοντας, μάλιστα, ποσό που ανερχόταν στα 200.000 ευρώ.

"Δεν θα μπορούσα να είμαι ξανά μαζί με την Εύη. Κατηγορηματικά όχι" σχολίασε ο γνωστός δικηγόρος και συμπλήρωσε: "Εγώ δεν είμαι ευτυχισμένος άνθρωπος, γιατί δεν κοιμάμαι και δεν ξυπνάω με τα παιδιά μου".Τι μπορώ να κάνω; Μπορώ, όμως, να είμαι η ασπίδα για τα παιδιά μου».

"Όταν χωρίζεις μία γυναίκα, είτε είναι φίλη σου, είτε είναι μάνα των παιδιών σου και πάει με άλλον άνδρα, δεν ξαναπάς μαζί της", είπε ο γνωστός ποινικολόγος, σχολιάζοντας τις φωτογραφίες με την πρώην σύζυγό του, που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας.

"Η πιο σημαντική γυναίκα της ζωής σου είναι η μητέρα του παιδιού σου!... Οι γονείς που μεγαλώνουν παιδιά δεν έχουν δικαίωμα να σκέφτονται πρώτα τους εαυτούς τους και μετά τα παιδιά τους και αλίμονο σε όποιον φέρνει παιδιά και σκέφτεται ότι μετά θα φέρει κι άλλα παιδιά με άλλους ανθρώπους, ειδικά στην ηλικία που είναι τα δικά μου".

Τέταρτον, αλίμονο σε αυτόν που φέρνει παιδιά στον κόσμο και σκέφτεται να κάνει ύστερα παιδιά και με άλλους ανθρώπους - ειδικά όταν στην ηλικία των παιδιών μας, που είναι 8 και 11 ετών.

Πέμπτον, ειδικά για εμένα, όταν χωρίσεις μια γυναίκα είτε είναι φίλη σου είτε μάνα των παιδιών σου και πάει με άλλον άντρα, δεν ξαναπάς μαζί της. Δεν ξαναγίνεται η σχέση όπως ήταν πριν. Δεν θα μπορούσα να είμαι μαζί με την Εύη ξανά. Κατηγορηματικά όχι! Μπορώ, όμως, να είμαι ο καλύτερος φίλος ή ο καλύτερος πατέρας».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, ο Αλέξης Κούγιας μίλησε για τα οικονομικά του, σημειώνοντας ότι το μόνο του μέλημα όλα τα χρόνια της ζωής του ήταν να βγάλει χρήματα και να αγοράσει ακίνητα, ενώ παραδέχτηκε ότι έχει καταφέρει να κάνει περιουσία και να αγοράσει 5 σπίτια. «Αν εγώ αύριο πάθω κάτι, το γραφείο θα κλείσει και τα παιδιά μου δεν θα έχουν χρήματα να ζήσουν», τόνισε. Ωστόσο, σημείωσε ότι «προσωπικά δεν χρειάζομαι περισσότερα από 100€ τη μέρα».

Ο ποινικολόγος μίλησε και για το πρόγραμμά του εξηγώντας πως ξυπνάει στις 7 το πρωί πηγαίνει στο δικαστήριο, στις 3 το μεσημέρι πηγαίνει στο γραφείο του, στη συνέχεια βλέπει μισή ώρα τα παιδιά του, καθημερινά, και στη συνέχεια βγαίνει για ένα φαγητό, για να φλερτάρει ή με την εκάστοτε σύντροφό του.

Αναφέρθηκε ακόμα και στην πελάτισσά του, Βίκυ Σταμάτη: «Θεωρώ πως είναι από τα πιο ταλαιπωρημένα και σκληρά κριθέντα πρόσωπα και στην κοινωνία και στη δικαιοσύνη. Συγκινήθηκα όταν έμαθα τον αγώνα που έκανα για να αποκτήσει ένα παιδί. Μια βδομάδα πριν φτάσουμε στο δικαστήριο, υπήρξε η πρώτη κρίση καταθλίψεως. Οι γιατροί μου είχαν πει να μην έρθει και ήρθε με αντικαταθλιπτικά. Το παιδί της ζει σε ένα χωριό σε ένα βουνό στη Στερεά Ελλάδα, με τους γονείς της, 80 χρονών άνθρωποι, αγρότες και το παιδί της έξι. Τώρα βρίσκεται στο Δαφνί. Το δικαστήριο για τη γυναίκα και την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου λειτούργησε επικοινωνιακά, για να αποπροσανατολιστεί η κοινωνία».

Τέλος, δεν δίστασε να αποκαλύψει και ποιο κόμμα ψήφισε και τι θα κάνει στις επόμενες εκλογές: «Το τελευταίο κόμμα που ψήφισα ήταν ΠΑΣΟΚ, ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Αν με ρώταγες αύριο τι επρόκειτο να ψηφίσω, δεν θα ήξερα τι να σου απαντήσω. Πολλά από αυτά που λέει ο Αλέξης Τσίπρας είναι σωστά».

Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Το Πρωινό":

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση