GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες διευκρινίσεις από το υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης για τους δημοτικούς αστυνομικούς

Σε νέες ρυθμίσεις σχετικά με την επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονική...

Σε νέες ρυθμίσεις σχετικά με την επανατοποθέτηση δημοτικών αστυνομικών προχώρησε το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης.

Οι αλλαγές αφορούν την αύξηση κατά πέντε έτη του ορίου ηλικίας (από τα 45 στα 50 έτη) για την επανατοποθέτηση στην αστυνομία ή τα σωφρονιστικά καταστήματα ώστε, όπως σημειώνει το υπουργείο, οι δημοτικοί αστυνομικοί που βρίσκονται σε διαθεσιμότητα να έχουν περισσότερες δυνατότητες επιλογής.

Παράλληλα διευκρινίζεται ότι οι δημοτικοί αστυνομικοί θα τοποθετούνται αποκλειστικά και μόνο βάση των προτιμήσεων που έχουν επιλέξει στις αιτήσεις τους. Με τον τρόπο αυτό επισημαίνεται από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης, δεν θα υπάρξει ούτε μια περίπτωση τοποθέτησης δημοτικού αστυνομικού σε θέση που δεν έχει αιτηθεί.

Υπενθυμίζεται ότι για τον αριθμό των θέσεων που μπορεί να υποβάλει αίτηση ένας δημοτικός αστυνομικός δεν υφίσταται κανένας περιορισμός.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση