GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεωργιάδης: Άρση περιοριστικών μέτρων εντός μηνών

Η Κύπρος είναι πιθανό να άρει πλήρως τους περιορισμούς στη διακίνηση κεφαλαίων μέσα σε λίγους μήνες, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χ...


Η Κύπρος είναι πιθανό να άρει πλήρως τους περιορισμούς στη διακίνηση κεφαλαίων μέσα σε λίγους μήνες, δήλωσε ο Υπουργός Οικονομικών Χάρης Γεωργιάδης σε συνέντευξη στο Reuters την Παρασκευή.
"Ήδη τα περιοριστικά μέτρα, είναι τώρα πολύ πιο χαλαρά απ” ό,τι ήταν το Μάρτιο," ανέφερε ο Υπουργός Οικονομικών στο περιθώριο της συνάντησης των Υπουργών Οικονομικών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, οι οποίοι συζητούν πτυχές της σχεδιαζόμενης τραπεζικής ένωσης, σύμφωνα με το Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων.
"Η πρόθεση είναι να κρατηθεί ο ρυθμός και η δυναμική όχι με αφηρημένους όρους, αλλά με πολύ συγκεκριμένους όρους που θα σχετίζονται με τη χαλάρωση τους, και τελικά, την πλήρη άρση τους. Πρόκειται για μια εξέλιξη που θα λάβει χώρα εντός μηνών, όχι ετών.
ΠΗΓΗ: www.euro2day.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση