GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πυρ και μανία ο Σαμαράς με την Μπακογιάννη

“Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του”, είναι το πιο ήπιο σχόλιο που κάνουν στο Μαξίμο...


“Ο λύκος κι αν εγέρασε κι άσπρισε το μαλλί του, ούτε τη γνώμη άλλαξε ούτε την κεφαλή του”, είναι το πιο ήπιο σχόλιο που κάνουν στο Μαξίμου, για τη Ντόρα Μπακογιάννη, μετά την… αθώα πρότασή της για επιστροφή της ΔΗΜΑΡ στα υπουργικά έδρανα. Και τούτο όχι γι΄ αυτά που έχουν λεχθεί, αλλά γιατί, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο πρωθυπουργός ήταν αποφασισμένος να προετοιμάσει το έδαφος για επιστροφή Κουβέλη στην κυβέρνηση, και στον κατάλληλο χρόνο θα έπαιρνε την πρωτοβουλία να του απευθύνει σχετικό κάλεσμα. Μάλιστα όπως λέγεται το σχέδιο του πρωθυπουργού το γνώριζε, με κάποιον τρόπο, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, ο οποίος απ΄ ότι φαίνεται ποτέ δεν εγκατέλειψε την ιδέα της επιστροφής στα κυβερνητικά μεγαλεία. Την απόφαση όμως του Αντ. Σαμαρά πληροφορήθηκε και η Ντόρα Μπακογιάννη, από στενότατο συνεργάτη του Φ. Κουβέλη. Σύμφωνα τώρα με τις κακές γλώσσες η τέως υπουργός με την δήλωση που έκανε περί επιστροφής της ΔΗΜΑΡ, ήθελε, όπως ισχυρίζονται, να “κάψει″ αυτό το σενάριο, ώστε η κυβέρνηση να μην ενισχυθεί κοινοβουλευτικά και όχι το αντίθετο που υποστηρίζει η Ντόρα. Εξού κι ο (μεγάλος) εκνευρισμός των ενοίκων του Μαξίμου, που είδαν να ματαιώνεται- για την ώρα τουλάχιστον- η εκ νέου είσοδος της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση.

Περιμένοντας την επόμενη Τζάκρη
Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η τέως υπουργός και διορισμένη σήμερα βουλευτής Επικρατείας, δεν στεναχωριέται και ιδιαίτερα από το γεγονός ότι η κυβέρνηση βρίσκεται επί ξυρού ακμής, περιμένοντας την… επόμενη Θοδώρα Τζάκρη που δεν θα ψηφίσει κάποιο κρίσιμο νομοσχέδιο. Στο Μαξίμου πάντως εκτός από οργισμένοι ,με τα καμώματα της Ντόρας, είναι και αποφασισμένοι, όπως λένε, να μην της κάνουν το “ρουσφέτι″ που φέρεται να έχει ζητήσει από τον πρωθυπουργό κι αυτό δεν είναι άλλο από την μετακόμισή της στις Βρυξέλλες ως επίτροπος στη θέση της Μαρίας Δαμανάκη. “Ο Τζαμτζής μπορεί να πάει, η Ντόρα ποτέ” τονίζουν με νόημα κυβερνητικοί κύκλοι. Σε κάθε περίπτωση οι σχέσεις Σαμαρά-Μπακογιάννη ήταν και παραμένουν κάκιστες. Κι αυτό για δύο λόγους: 1. Ο πρωθυπουργός δεν την εμπιστεύεται. 2. Η Ντόρα Μπακογιάννη δεν μπορεί να χωνέψει πως σήμερα θα μπορούσε να είναι αυτή… πρωθυπουργός, εφόσον κέρδιζε τις εσωκομματικές εκλογές το 2009. Όμως, με τα αν και τα εφόσον, δεν κάνεις πολιτική, όπως εύστοχα λέει κι ο Αβραμόπουλος, που ως γνωστόν ο ρόλος του ήταν καταλυτικός ώστε να μη γίνει πρόεδρος της ΝΔ, η θυγατέρα του Μητσοτάκη.
www.kentrinews.gr/?p=11300#sthash.nG2sVALt.dpuf

4 σχόλια

  1. Φαγωθείτε ρε πούστηδες (κι' η Ντόρα πούστης είναι) σαν τα σκυλιά να γελάσουμε λίγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. όσο πιο κοντά έρχεται το τέλος τόσο πιο πολύ θα αποκαλύπτεται η βρώμα και η προδοσία τους στους μαλάκες που ακόμα δεν έχουν καταλάβει ότι δεν είναι κυβέρνηση του Ελληνικού λαού αλλά των διεθνών απατεώνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μαλακίες, η Ντόρα θα τον στηρίξει μέχρι το τέλος για να σώσει απο την φυλακή τον φίλο της τον Βενιζέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντωνάκη η Ντόρα θα σου πετάξει και το άλλο μάτι έξω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση