GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Γεμάτο το… απουσιολόγιο του ΟΦΗ

Με σημαντικότερες τις απουσίες των Βερόν, Μονιάκη και Γκαλέτι θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννη...


Με σημαντικότερες τις απουσίες των Βερόν, Μονιάκη και Γκαλέτι θα παραταχθεί ο ΟΦΗ στο παιχνίδι με τον Άρη στο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης».
Οι Κρητικοί ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους, όμως ο Σα Πίντο δεν μπορεί να υπολογίζει τους συγκεκριμένους παίκτες, οι οποίοι υπό άλλες προϋποθέσεις θα είχαν θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας.
Από εκεί και πέρα, στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Πορτογάλος τεχνικός συμμετέχουν: Δασκαλάκη, Φερναντέζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Στάθης, Ζβασίγια, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Ζε, Παπάζογλου, Μακουκούλα, Ζόρο, Τριποτσέρης, Φραγκουλάκης, Περογαμβράκης και Νιμανί.
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Βερόν, Μονιάκης (πρόβλημα στο δάκτυλο του ποδιού), ο ανέτοιμος Γκαλέτι, και οι Γιαγκιόζης, Αγριμάκης, Μπανούσης, Όγιος, Κιζιρίδης, Δαμιανάκης, Φαζός, Ροβίθης και Βιτώρος.
Μάλιστα, ο Σα Πίντο έκανε και δηλώσεις:
«Μετά την πρόκριση μας στο Κύπελλο, έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι για το πρωτάθλημα στο οποίο θέλουμε να πετύχουμε την πρώτη μας νίκη. Ο αντίπαλος μπορεί να αποκλείστηκε αλλά είναι ισχυρός και ειδικότερα εκτός έδρας όπου έχει πετύχει και τις δύο νίκες του. Το ματς θέλει προσοχή, όμως παίζουμε στο σπίτι μας και το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται κυρίως από την δική μας παρουσία.
Γνωρίζουμε όλοι την κρισιμότητα της αναμέτρησης και είμαι σίγουρος ότι οι παίκτες που τους έχω εμπιστοσύνη, θα δώσουν όλο τους τον εαυτό για να πάρουμε τη νίκη. Στην προσπάθεια όμως αυτή θέλουμε στο πλευρό μας, σε όλη την διάρκεια του αγώνα, τον κόσμο μας που δίνει επιπλέον δύναμη που την χρειαζόμαστε.
Ξέρω ότι οι φίλαθλοι έχουν πικραθεί από τα μέχρι τώρα αποτελέσματα αλλά τους ζητώ να συνεχίσουν να πιστεύουν στην ομάδα. Τώρα στα δύσκολα θα πρέπει να λειτουργήσουμε σαν οικογένεια, καθώς όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί…».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση