GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δεν πωλείται κανείς μέχρι το καλοκαίρι»

Για όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό μίλησε χθες στους δημοσιογράφους ο Πιερ Ισά. Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύ...

Για όλα τα «καυτά» θέματα που απασχολούν τον Ολυμπιακό μίλησε χθες στους δημοσιογράφους ο Πιερ Ισά. Ο αθλητικός διευθυντής των «ερυθρολεύκων», αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη μέχρι τώρα πορεία του συλλόγου σε Ελλάδα και Ευρώπη, επεσήμανε:

«Δεν έχουμε καταφέρει ακόμη τίποτα. Πρέπει να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για να πετύχουμε τους στόχους μας. Νταμπλ εντός συνόρων και πρόκριση στους “16” του Τσάμπιονς Λιγκ». Για τον Μίτσελ ξεκαθάρισε:

«Εξ αρχής τον πιστεύαμε και τον στηρίζαμε και ουσιαστικά ουδέποτε τέθηκε θέμα απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου».

Οσο για τον Κώστα Μήτρογλου που βρίσκεται στο στόχαστρο πολλών ευρωπαϊκών ομάδων, υποστήριξε:

«Δεν παραχωρείται, όπως και κανείς άλλος ποδοσφαιριστής μέχρι το καλοκαίρι». Για τους δανεικούς (χωρίς οψιόν αγοράς) Ρομπέρτο και Κάμπελ υποστήριξε:

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την προσφορά τους. Δεν είναι στο χέρι μας, αλλά θα παλέψουμε για να τους κρατήσουμε. Από τον Απρίλιο και μετά θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Καθεμία περίπτωση εξάλλου έχει τις δυσκολίες της. Μην ξεχνάμε ότι ο Κάμπελ (σ.σ.: η ιστοσελίδα 101greatgoals.com τον συμπεριέλαβε στη λίστα των 101 καλύτερων παικτών σε νεαρή ηλικία) θα συμμετάσχει -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- και στο Μουντιάλ με την εθνική ομάδα της Κόστα Ρίκα. Στη Βραζιλία θα είναι πολλά βλέμματα στραμμένα πάνω του».

Επίσης, ο Νοτιοαφρικανός τόνισε ότι η παρουσία του Χαβιέρ Σαβιόλα είναι πολύ σημαντική για την ομάδα. Τέλος και σε ό,τι αφορά τα μεταγραφικά, είπε: «Δεν θα γίνει καμία προσθήκη τη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, καθώς το ρόστερ είναι πλήρης».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση