GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το «πάζλ» της υπόθεσης της μηχανής των δραστών – Ο ιδιοκτήτης της εξαφανίστηκε πριν δύο μέρες

Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση γύρω από την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας έξω...


Πέπλο μυστηρίου συνεχίζει να καλύπτει την υπόθεση γύρω από την μοτοσυκλέτα που χρησιμοποίησαν οι δράστες της εν ψυχρώ δολοφονίας έξω από τα γραφεία του κόμματος της Χρυσής Αυγής.

Ενώ η αστυνομία φέρεται να έχει εντοπίσει τον ιδιοκτήτη της μοτοσυκλέτας που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση με τα στοιχεία που διέθεταν -μάρκας Honda Varadero- και με πινακίδες που καταλήγουν σε 66, είναι δύσκολο ακόμα να εντοπιστεί το ποιόν των δραστών.

Ωστόσο, αίσθηση και προβληματισμό προκαλεί το γεγονός ότι ο ιδιοκτήτης της μοτοσυκλέτας δεν έχει δηλώσει κλοπή και στην προσπάθεια που έγινε για τον εντοπισμό του προέκυψε ότι έχουν χαθεί τα ίχνη του τις τελευταίες δύο ημέρες.

Υπενθυμίζεται ότι ήδη στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. έχουν βρεθεί δύο μηχανές. Μια που βρέθηκε στην οδό Αυξεντίου, κοντά στο σημείο της επίθεσης και μια στο Μαρκόπουλο.
koolnews.gr

1 σχόλιο

  1. Τι κάνουν σήμερα τα Υπουργεία και η κυβέρνηση ; Μήπως ψάχνουν ακόμα τον "βαρύ οπλισμό της εγκληματικής οργάνωσης ΧΑ" ( που αποδείχθηκαν άοπλοι μπροστά στους καλά οπλισμένους τρομοκράτες ) ; Ή ψάχνουν ακόμα τους δολοφόνους των 2 παιδιών στο Ν. Ηράκλειο ; Μήπως ψάχνουν να βρουν κάνα σουγιά ή κάνα κράνος στα γραφεία της Χ.Α ανά την Ελλάδα για να πουν ότι είναι "εγκληματίες" ( τη στιγμή που όλες οι νεολαίες των κομμάτων έχουν και λοστούς και κράνη για αυτοάμυνα, ας ρωτήσουν τι γίνεται στα Πανεπιστήμια εδώ και δεκαετίες και όλοι οι σύνδεσμοι όλων των ομάδων ) ;

    Βάλτε πλάι τα πρωτοσέλιδα των διαπλεκομένων σήμερα, με αυτά την επόμενη ( και τις επόμενες μέρες ) της ( επισης ) άνανδρης δολοφονίας του Φύσσα και συγκρίνετέ τα.

    Όλη η Ελλάδα βλέπει τις ηθικές ευθύνες της στοχοποίησης όλων των μελών της Χ.Α εκ μέρους της κυβέρνησης και των διαπλεκομένων. Τώρα έγινε η στραβή και κυκλοφορεί κείμενο στο διαδίκτυο που η Χ.Α προειδοποιεί ότι θα αποτελέσει στόχο τρομοκρατών από τις 15 Οκτωβρίου, τώρα θα παραιτηθούν ΟΛΟΙ τους, πριν συμβούν ακόμα χειρότερα ; Η ανικανότητα της κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ έχει φτάσει την χώρα και τους πολίτες στο χείλος του οικονομικού και κοινωνικού γκρεμού !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση