GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Αν μπορούμε να έχουμε αντιμνημονιακές συγκλίσεις, θα τις έχουμε

Αν μπορούμε να έχουμε αντιμνημονιακές συγκλίσεις στις δημοτικές εκλογές, θα τις έχουμε, δήλωσε Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι στους ...


Αν μπορούμε να έχουμε αντιμνημονιακές συγκλίσεις στις δημοτικές εκλογές, θα τις έχουμε, δήλωσε Πάνος Καμμένος, τονίζοντας ότι στους Ανεξάρτητους Έλληνες δεν υπάρχουν κομματικές γραμμές.
Εμείς πρώτα από όλα θα ακούσουμε τις τοπικές κοινωνίες, τόνισε ο κ. Καμμένος, μιλωντας στον Σκάι. Στη Σάμο όμως -πρόσθεσε- που ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ έχει εκφραστεί υπέρ της παραμονής του κέντρου αλλοδαπών στο νησί, εμείς δεν θα τον υποστηρίξουμε.
«Δε στηρίζω κανέναν που ανήκει και το δηλώνει σε μνημονιακό κόμμα, θέλω να περάσω το μήνυμα της ψήφου του λαού κατά του μνημονίου», είπε χαρακτηριστικά.
Αναφερόμενος στο Γιάννη Δημαρά, είπε ότι « η στήριξή μας είναι δεδομένη», σημειώνοντας ότι η απόφαση θα είναι του κ. Δημαρά.
ΠΗΓΗ: skai.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση