GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Μου πήραν το σπίτι επειδή δεν πλήρωνα τα κοινόχρηστα»

Άνεργη, μητέρα ανήλικων παιδιών εξηγεί πώς της έκαναν κατάσχεση Μια οικογένεια ανέργων από την Ξάνθη έχασε το σπίτι της επειδή δεν μπορού...

Άνεργη, μητέρα ανήλικων παιδιών εξηγεί πώς της έκαναν κατάσχεση
Μια οικογένεια ανέργων από την Ξάνθη έχασε το σπίτι της επειδή δεν μπορούσε να πληρώσει τα κοινόχρηστα. «Έβγαλαν το σπίτι μου στο “σφυρί”. Χρωστούσα περίπου 560 ευρώ. Είμαι στον τρίτο χρόνο άνεργη», ανέφερε η παθούσα, Τατιάνα Μουρουζίδου, σύζυγος κτηνοτρόφου.
«Μου πήραν το σπίτι γιατί δεν μπορούσα να πληρώσω τα κοινόχρηστα», ανέφερε μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του MEGA, προσθέτοντας ακόμη ότι έχει δύο ανήλικα παιδιά.
Η κ. Μουρουζίδου είπε ότι τα 560 ευρώ έγιναν 1.700 ευρώ και έφτασε μέχρι και τα δικαστήρια με το σύζυγό της. «Δεν μπορούσαμε να πληρώσουμε και μας έκαναν κατάσχεση για 1.700 ευρώ. Στο τέλος μας πέταξαν έξω. Το σπίτι είναι δικό μας από δάνειο».
Η κ. Μουρουζίδη είπε ότι είχαν ένα σπίτι από δάνειο σε πολυκατοικία και οι συνολικές οφειλές (συμπεριλαμβανομένων των δικαστηρίων) έφτασαν τα 4.600 ευρώ.
Και πρόσθεσε ότι τους φιλοξενεί η πεθερά της στο σπίτι της.
Αυτό πάντως που της μεταφέρθηκε είναι να συμβουλευτεί έναν δικηγόρο για να βοηθηθεί.

<iframe width="560" height="315" src="//www.youtube.com/embed/EVXRmB-7b-8" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση