GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λιγότεροι οι Γερμανοί που τάσσονται υπέρ ενός «μεγάλου συνασπισμού»

Μειώνεται ο αριθμός των Γερμανών οι οποίοι τάσσονται υπέρ του σχηματισμού «μεγάλου συνασπισμού», της κυβερνητικής συμμαχίας για την ...


Μειώνεται ο αριθμός των Γερμανών οι οποίοι τάσσονται υπέρ του σχηματισμού «μεγάλου συνασπισμού», της κυβερνητικής συμμαχίας για την οποία διαπραγματεύονται η συντηρητική παράταξη της καγκελαρίου Άνγκελα Μέρκελ με το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα, σύμφωνα με μία δημοσκόπηση η οποία διενεργήθηκε για το δημόσιο τηλεοπτικό δίκτυο ARD.
Αν και η δημοσκόπηση αυτή έδειξε ότι το 55% όσων ρωτήθηκαν τάχθηκε υπέρ του μεγάλου συνασπισμού, το ποσοστό αυτό βρισκόταν στο 66% στις αρχές Οκτωβρίου.
Τέσσερις εβδομάδες μετά την έναρξη των διαπραγματεύσεων της Χριστιανοδημοκρατικής Ένωσης (CDU) και των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), ένα 43% των Γερμανών οι οποίοι ρωτήθηκαν στο πλαίσιο της δημοσκόπησης αυτής εξέφρασαν την άποψη ότι η προκήρυξη νέων εκλογών θα ήταν καλή εξέλιξη για τη χώρα τους. Το ποσοστό αυτό βρισκόταν στο 31% τον Οκτώβριο. Η έρευνα έγινε την 19η και την 20ή Νοεμβρίου τηλεφωνικώς σε δείγμα περίπου 1.000 προσώπων.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση