GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο γαλανομάτης Νίκος που θα παντρευτεί την Πίπα

Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η αδελφή της Κέιτ και να κάνει μπατζανάκη του πρίγκιπα Γουίλιαμ έναν Έλληνα. Στοιχεία ακριβή για την ...


Νυφούλα ετοιμάζεται να ντυθεί η αδελφή της Κέιτ και να κάνει μπατζανάκη του πρίγκιπα Γουίλιαμ έναν Έλληνα.
Στοιχεία ακριβή για την καταγωγή του Νίκο Τζάκσον (Nico Jackson) που, σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα γίνει σύζυγος της Πίπα Μίντλετον (Pippa Middleton), δεν υπάρχουν. Δεν μπορεί όμως… με τέτοιο όνομα, κάπου θα υπάρχει και η ελληνική ρίζα που σίγουρα με τον καιρό θα αποκαλυφθεί και επίσημα…

Οι δύο νέοι γνωρίστηκαν στις αρχές του χρόνου κάνοντας σκι και φαίνεται πως το ειδύλλιο προχώρησε με τόσο γοργούς και ουσιαστικούς ρυθμούς που ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν έχει ακόμη γίνει ο γάμος, ήταν ο ερχομός και η βάπτιση του πρίγκιπα ανιψιού. Ε, όπως και να έχει, τίποτα δεν θα έπρεπε να επισκιάσει τις μέρες του μικρού Γεώργιου.

Τώρα όμως, φαίνεται πως η μεγάλη στιγμή της Πίπα πλησιάζει και τίποτα δεν τη σταματά από τα να παντρευτεί τον αγαπημένο της.

Μάλιστα φίλος του γαμπρού μαρτύρησε ότι οι ετοιμασίες έχουν ήδη ξεκινήσει για έναν "πανέμορφο ανοιξιάτικο" γάμο, με την επίσημη ανακοίνωση να αναμένεται κοντά στα Χριστούγεννα.

Ο Νίκο Τζάκσον είναι ένας συμπαθέστατος –κατά γενική ομολογία- 35χρονος αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος χρηματιστής της Deutsche Bank στο Λονδίνο που αγαπά πολύ τα σπορ και ειδικά το σκι.

Αντίθετα με όλους τους πρώην συντρόφους της Πίπα, ο γαλανομάτης Τζάκσον προέρχεται από μία μεσοαστική οικογένεια, ενώ σπούδασε σε δημόσιο πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του Μάρτιν (Martin) και η μητέρα του Ούλρικε (Ulrike) είναι έμποροι και διατηρούν ένα κατάστημα με εξοπλισμό του σκι με το όνομα Landau στο Φόκστοουν του Κεντ όπου μένουν.

Η γνωριμία με τα πεθερικά έχει ήδη γίνει και η κυρία Τζάκσον έχει μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για τη γυναίκα που θα τους κάνει να συμπεθεριάσουν –κατά κάποιον τόπο- με το παλάτι.

Η ώρα η καλή…
womenonly.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση