GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι γυναίκες προτιμούν την τηλεόραση από το σεξ

Επιλέγουν τηλεοπτικές εκπομπές από μια νύχτα πάθους! Οι γυναίκες προτιμούν να περάσουν την ώρα τους μπροστά από την οθόνη της τηλεόραση...

Επιλέγουν τηλεοπτικές εκπομπές από μια νύχτα πάθους!

Οι γυναίκες προτιμούν να περάσουν την ώρα τους μπροστά από την οθόνη της τηλεόρασης τη νύχτα, ή μαγειρεύοντας κάτι για τον αγαπημένο τους, ακόμη και να διαβάσουν ένα βιβλίο αντί να… περάσουν μια νύχτα πάθους μαζί του!

Σύμφωνα με μια έρευνα οι γυναίκες είναι έξι φορές πιο πιθανό να επιλέξουν μια νύχτα «αγκαλιά με την τηλεόραση» παρά να κάνουν σεξ, με μόλις ένα 6% να δηλώνει ότι προτιμά «την αγκαλιά του συντρόφου του».

Όσο απογοητευτικό κι αν ακούγεται για τους άντρες τους, οι γυναίκες εκτός από την τηλεόραση, πάνω από τους συντρόφους τους βάζουν ακόμη την ανάγνωση ενός βιβλίου, μια ταινία, την προετοιμασία ενός δείπνου ή την περιποίησή τους.

Μόλις μία στις δέκα δήλωσαν ότι δε θα μπορούσαν να ζήσουν χωρίς καθόλου σεξ, με το ποσοστό αυτό στους άντρες να είναι ένας στους τρεις, ενώ το διπλάσιο ποσοστό (μία στις πέντε γυναίκες) ανέφερε ότι δε θα άντεχε να ζήσει χωρίς… την αγαπημένη της εκπομπή στην τηλεόραση!

Από τις 2.000 γυναίκες που συμμετείχαν στην έρευνα που δημοσίευσε η Daily Mail, μία στις πέντε δήλωσε ότι είχε ακυρώσει μια ρομαντική βραδιά με το σύντροφό της για να δει τηλεόραση, με το ένα πέμπτο των γυναικών να υποκρίνεται ότι έχει… πονοκέφαλο!

Επτά στις δέκα ανέφεραν ότι θα προτιμούσαν να περάσουν τη βραδιά με τις… πιτζάμες τους βλέποντας τηλεόραση, αντί να φορέσουν τα καλά τους για μια έξοδο στην πόλη.

Μάλιστα, σε ό,τι αφορά την τηλεόραση σημείωσαν ακόμη ότι θα προτιμούσαν να δουν μια τηλεοπτική εκπομπή εντελώς μόνες τους (σε ποσοστό 40%), έτσι ώστε να μπορούν να συγκεντρωθούν απόλυτα σε αυτό. Ένα 18% αυτών ωστόσο δήλωσε ότι δεν είχε πρόβλημα να ανταλλάξει μηνύματα με φίλους στο κινητό ή στον υπολογιστή.


newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση