GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξανά προφυλακιστέος ο Παύλος Ψωμιάδης

Ακόμα μία απόφαση για προφυλάκιση του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, πρώην προέδρου,Παύλου Ψωμιάδη Κατηγορείται για υπεξαίρ...


Ακόμα μία απόφαση για προφυλάκιση του άλλοτε ισχυρού άνδρα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, πρώην προέδρου,Παύλου Ψωμιάδη
Κατηγορείται για υπεξαίρεση και νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα. Οι κατηγορίες αφορούν σε υπόθεση αύξησης μετοχικού κεφαλαίου ύψους 5,8 εκατομμυρίων ευρώ, στην οποία προέβη το 2000, σε εταιρεία του ομίλου.
Ωστόσο, σύμφωνα με τη δικογραφία, το επίμαχο ποσό δεν παρέμεινε ως κεφάλαιο στην εταιρία, αλλά μετακινήθηκε αρχικά σε κοινό λογαριασμό με τη σύζυγο του και συγκατηγορουμένη στην υπόθεση και ακολούθως σε προσωπικό του.
Υπενθυμίζεται, ότι ο επιχειρηματίας Παύλος Ψωμιάδης έχει καταδικαστεί σε κάθειρξη οκτώ ετών για την υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής ύψους 550 εκατομμυρίων ευρώ, που είχε προσκομίσει το 2009 στην Επιτροπή Εποπτείας Ιδιωτικής Ασφάλισης, ενώ κρατείται και για τη μεγάλη υπόθεση εξαπάτησης επενδυτών της ΑΣΠΙΣ ΚΑΠΙΤΑΛ.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση