GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έκανε τον γάμο της... καρτούν

Ταινία animation έκαναν την γνωριμία και τον γάμο τους το πρώην κορίτσι του καιρού του Star, Χριστίνα Παύλου και ο αγαπημένος της Ανδρέα...

Ταινία animation έκαναν την γνωριμία και τον γάμο τους το πρώην κορίτσι του καιρού του Star, Χριστίνα Παύλου και ο αγαπημένος της Ανδρέας Μπέκιος! Μάλιστα, το love story τους θα προβληθεί σε ολλανδικό κινηματογράφο.

Το «Ανδρέας & Χριστίνα WEDUMENTARY» επιμελήθηκε ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ, που σχεδίασε τους δύο χαρακτήρες και έκανε την σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο «υπογράφουν» οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές.

Η ταινία ξεκινά με τον Ανδρέα να ερωτεύεται την Χριστίνα όσο εκείνη λέει το δελτίο καιρού του Star και κορυφώνεται με τον γάμο τους, ενώ θα προβληθεί στον κινηματογράφο «ΕΥΕ» του Άμστερνταμ την Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του «KLIK! Amsterdam Animation Festival», στην ενότητα Midnight Madness, με τις πιο αλλόκοτες κινηματογραφικές επιλογές από το χώρο του animation.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση