GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΟΑΣΑ: Πως να αποφύγετε τα πλαστά εισιτήρια

Οδηγίες προς το επιβατικό κοινό εξέδωσε ο ΟΑΣΑ ενημερώνοντας τους πολίτες για τα όσα πρέπει να προσέχουν ώστε να... μην εξαπατηθούν απ...

Οδηγίες προς το επιβατικό κοινό εξέδωσε ο ΟΑΣΑ ενημερώνοντας τους πολίτες για τα όσα πρέπει να προσέχουν ώστε να...
μην εξαπατηθούν από επιτήδειους που πουλούν πλαστά εισιτήρια, μετά από τα πρόσφατα κρούσματα.

Στην ανακοίνωσή του, ο ΟΑΣΑ επισημαίνει:

«Ενημερώνουμε το επιβατικό κοινό ότι μετά από συντονισμένες ενέργειες του ΟΑΣΑ και της Ελληνικής Αστυνομίας εντοπίστηκαν και οδηγήθηκαν στη Δικαιοσύνη, άτομα τα οποία συμμετείχαν σε διακίνηση πλαστών εισιτηρίων.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ο ΟΑΣΑ ενημερώνει τους επιβάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να ελέγχουν τα εισιτήριά τους και να τα προμηθεύονται μόνο από αξιόπιστες πηγές (εκδοτήρια των Ο.ΣΥ. Α.Ε. και ΣΤΑ.ΣΥ. Α.Ε., αυτόματα μηχανήματα έκδοσης και καταστήματα πώλησης στην Αττική που διαθέτουν εισιτήρια).

Οι επιβάτες θα πρέπει να μην δέχονται να αγοράζουν εισιτήρια, από άτομα που τους προσεγγίζουν προκειμένου να τους πωλήσουν εισιτήρια σε μικρότερη από την ισχύουσα τιμή. Επίσης, μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού τους, πρέπει να καταστρέφουν τα εισιτήριά τους, προκειμένου αυτά να μη γίνονται αντικείμενα εκμετάλλευσης από επιτήδειους που επιχειρούν να αισχροκερδήσουν εις βάρος τους και εις βάρος των Δημόσιων Αστικών Συγκοινωνιών της Αθήνας.

Τα εισιτήρια και οι κάρτες του Ο.Α.Σ.Α. (ετήσιες και μηνιαίες) διαθέτουν χαρακτηριστικά ασφαλείας (υδατογράφημα, ιριδίζουσες λωρίδες, υπόβαθρο). Σε περίπτωση που κάποιος επιβάτης έχει αμφιβολία ή απορία για τη γνησιότητα του εισιτηρίου ή της κάρτας που έχει στην κατοχή του, μπορεί να απευθύνεται στα τηλέφωνα 210-8200848 και 210-8200936».
e-go.gr

1 σχόλιο

  1. Μακριά από τους επιτήδειους των πλαστών, να τα ακουμπάτε στους γνήσιους επιτήδειους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση