GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΣΥΡΙΖΑ: Μείζον θέμα η εμπλοκή συμβούλου του Αρβανιτόπουλου στο κύκλωμα του Οίκου Ναύτου

«Μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση εγείρει η εμπλοκή συμβούλου του Κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης με θύμα τον Οίκο Ναύτου», ...

«Μείζον πολιτικό ζήτημα για την κυβέρνηση εγείρει η εμπλοκή συμβούλου του Κ. Αρβανιτόπουλου σε κύκλωμα απάτης με θύμα τον Οίκο Ναύτου», αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωσή του και κατηγορεί τον υπουργό Παιδείας για «στάση απόλυτης σιωπής», που τηρεί στο θέμα αυτό. 

Ο ΣΥΡΙΖΑ τονίζει ότι ο υπουργός που δεν διστάζει να στείλει τον εισαγγελέα στα πανεπιστήμια σε ένα πρωτοφανές ρεσιτάλ αυταρχισμού, έχει αποσπασμένη στο γραφείο του υπάλληλο κατηγορούμενη για απάτη. Φαίνεται, προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ, ότι η αίσθηση «νομιμότητας» του υπουργού και της κυβέρνησης που εκπροσωπεί, περιορίζεται στην υλοποίηση της ακραίας μνημονιακής πολιτικής των απολύσεων και της υποβάθμισης της δημόσιας παιδείας, αφήνοντας ανεξέλεγκτα να δρουν εγκληματικά κυκλώματα διαφθοράς κάτω από τη μύτη τους.

Απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, το Γραφείο Τύπου του υπουργείου Παιδείας παραπέμπει στην επίσημη ανακοίνωση που εκδόθηκε την Παρασκευή 1 Νοεμβρίου, στην οποία επισημαίνεται:

«Σχετικά με τη σύλληψη της υπαλλήλου του Οίκου του Ναύτου, σήμερα, 1η Νοεμβρίου, από την Ελληνική Αστυνομία, και η οποία ήταν αποσπασμένη στο Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, επισημαίνεται ότι διεκόπη άμεσα η απόσπασή της».

«Είναι προφανές πως για τον ΣΥΡΙΖΑ ισχύει το "μην αφήσεις ποτέ μια αλήθεια να σου χαλάσει μια όμορφη συκοφαντία"» σημειώνεται στην ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του υπουργείου Παιδείας.

1 σχόλιο

  1. Μπούντζουκας Τηλέμαχος8 Νοε 2013, 6:22:00 μ.μ.

    Τι θα κάνει ο ΣΎΡΙΖΑ ; θα ρίξει την Κυβέρνηση; ... Μα αυτοί έχουν πέσει και δεν το έχουν καταλάβει ...

    Όμως το θέμα είναι άλλο {ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΆΨΕΙ ΤΗΝ ΡΩΜΗ} για να ξαναχτιστεί;
    Ο Μπαλάβας;ο Μπίστης; η Ξενογιανακοπουλου;o Μαργαριτης; η οι χεσμένοι Ελληναραδες; .....

    Καλά έκανε και έκανε πρόταση μομφης ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΛΟΓΟ...ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΜΑΙΜΟΥΝΙΑ ΟΙ ΒΟΥΛΥΕΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΗΣ{Ν.Δ} μαζι με την ΡΥΜΑΔ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΑ του Παπαδακη, του Καμουροικονομεα, του λυριτζοοικονομου ,του ΕισαγγελατοΧΑΤΖΗ ,και του ΑΥΤΙΑ να μας το παιζουν ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΠΟΣΩ ΠΟΝΆΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΊΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΝΤΟΛΕΣ ....ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΉ ΤΗΣ ΨΥΦΟΦΟΡΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΛΟΓΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΆΝΕ ΑΥΤΆ ΤΑ ΚΑΘΊΚΙΑ που παίρνουν 20.000 ΕΥΡΩ τον ΜΗΝΑ ......ΘΑ ΈΧΟΥΝ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΑΞΊΖΕΙ ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση