GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Αν δεν συνεχίσουμε έτσι, δεν έχει αξία…»

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την πορεία του Εργοτέλη -αλλά και πεπεισμένος πως δεν θα έχει αξία αν δεν συνεχίσει έτσι- δήλωσε ο Γιάννη...


Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την πορεία του Εργοτέλη -αλλά και πεπεισμένος πως δεν θα έχει αξία αν δεν συνεχίσει έτσι- δήλωσε ο Γιάννης Πετράκης.
Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Έλληνας τεχνικός ξεκαθάρισε πως η ομάδα του παραμένει προσγειωμένη και δε νιώθει ότι ξαφνικά μεγάλωσε ή έγινε σπουδαία.
Αφού τόνισε λοιπόν ότι μπορεί να κρατήσει ως παρακαταθήκη τη χθεσινή ανατροπή με τον Πανθρακικό, υπογράμμισε πως σημασία έχει να μείνει συγκεντρωμένη στο στόχο.
Αναλυτικά όσα είπε ο Πετράκης:
Για την ανατροπή με τον Πανθρακικό: «Είναι πολύ σημαντικό και για την ομάδα και για την επόμενη μέρα. Οι παίκτες έδειξαν θέληση και χαρακτήρα και έχει μεγάλη αξία ότι καταφέραμε να γυρίσουμε το ματς. Είναι μια μικρή παρακαταθήκη για το ενδεχόμενο να βρεθούμε ξανά σε παρόμοια θέση στο μέλλον».
Για το αν περίμενε τόσο καλή πορεία του Εργοτέλη: «Σαν άνθρωπος δεν σκέπτομαι ποτέ υποθετικά. Βλέπω τα πράγματα βήμα-βήμα. Δεν είχε περάσει λοιπόν απ’ το μυαλό μου πού θα βρισκόμασταν γιατί δεν κάνω σενάρια για το μέλλον. Η πράξη θέλω να οδηγεί τα πράγματα.
Μπορώ να πω όμως ότι θα ήταν δύσκολο να πούμε το καλοκαίρι ότι την 11η αγωνιστική θα βρισκόμασταν στην τέταρτη θέση. Είμαστε ικανοποιημένοι με αυτό, αλλά αν δεν υπάρχει ανάλογη συνέχεια, δεν θα έχει αξία. Το μυαλό μας είναι πώς θα γινόμαστε κάθε μέρα καλύτεροι για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα».

Για το πώς κρατά προσγειωμένη την ομάδα του: «Δεν έχει αλλάξει κάτι για μας. Ούτε μεγαλώσαμε ξαφνικά, ούτε νιώσαμε σπουδαίοι. Με δυο συνεχόμενες νίκες εξάλλου -ή δυο συνεχόμενες ήττες- αλλάζεις επίπεδο. Το θέμα είναι να έχεις σταθερότητα. Είναι δύσκολο να διαχειριστείς τα καλά αποτελέσματα, αλλά προσπαθούμε να μένουμε συγκεντρωμένοι στο στόχο».

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον προπονητή μέχρι τώρα: «Δεν θέλω να αδικήσω κάποιον. Τα πράγματα έχουν αλλάξει, έχει ανέβει το επίπεδο των Ελλήνων προπονητών και γίνεται πολύ καλή δουλειά από πολλούς συναδέλφους. Έχει ανοίξει και ο δρόμος με τη δύσκολη οικονομική κατάσταση, αλλά εκτός αυτού, όποιος θέλει μπορεί να δουλεύει, να ανεβαίνει επίπεδο και να μην έχει να ζηλέψει τίποτα από ξένους προπονητές».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση