GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τιμωρία τέλος για Αζάρ

Στη βασική ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρόμιτς θα βρεθεί ο Έντεν Αζάρ αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια ...


Στη βασική ενδεκάδα της αναμέτρησης με την Γουέστ Μπρόμιτς θα βρεθεί ο Έντεν Αζάρ αφού ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο πειθαρχικό παράπτωμα του Βέλγου άσου. Ο νεαρός άσος της Τσέλσι, αποκλείστηκε από την αποστολή του αγώνα με την Σάλκε αφού ο Πορτογάλος θέλησε να τον τιμωρήσει με τον τρόπο αυτό για την απουσία του από την προπόνηση της Δευτέρας.
Ο Αζάρ μετά την ήττα της Τσέλσι από τη Νιούκαστλ, ταξίδεψε στη Γαλλία προκειμένου να βρεθεί με τους πρώην συμπαίκτες του στη Λιλ αλλά και για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με την Μονακό. Το πρωί της Δευτέρας πήρε το τρένο για την επιστροφή ωστόσο δεν πρόλαβε να φτάσει εγκαίρως στο Λονδίνο με αποτέλεσμα να χάσει την προπόνηση. Αφού απολογήθηκε στον Μουρίνιο, ο Πορτογάλος αποφάσισε τον αποκλεισμό του από την αναμέτρηση με την Σάλκε, βάζοντας ωστόσο τέλος στην ιστορία ενόψει της συνέχειας.
«Τα παδιά κάνουν λάθη και οι πατεράδες τους οφείλουν να τους δείξουν το σωστό. Ο Αζάρ είναι ένα παιδί. Ίσως μπερδεύτηκε με την ώρα, δεν έχει σημασία. Είναι παρελθόν. Ήθελε να παίξει αλλά τιμωρήθηκε για να καταλάβει το λάθος του. Νικήσαμε και χωρίς αυτόν» τόνισε ο Μουρίνιο θέλοντας να δείξει ότι το γεγονός έχει περάσει ήδη στην ιστορία.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση