GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιο ζώδιο τραβάει σαν μαγνήτης τους άντρες…

Ποια είναι αυτή που… σε τραβάει σαν μαγνήτης και κολλάς σύμφωνα με το ζώδιό της; Όμορφη, έξυπνη, δύσκολη, εύκολη, μεγάλη ή μικρή. Κάποια ...

Ποια είναι αυτή που… σε τραβάει σαν μαγνήτης και κολλάς σύμφωνα με το ζώδιό της; Όμορφη, έξυπνη, δύσκολη, εύκολη, μεγάλη ή μικρή. Κάποια σίγουρα…. έχει τις πιο πολλές πιθανότητες!

ΚΡΙΟΣ Η γυναίκα – τρόπαιο! Όσο πιο δύσκολη ή αδιάφορη το παίζει τόσο το καλύτερο, αφού για αυτούς εκεί είναι η πρόκληση!

ΤΑΥΡΟΣ Κ@υτή και όποιος αντέξει! Πολλά υποσχόμενη στο κρεβάτι, με πιασίματα, αρκεί να μη μιλάει πολύ και να μη βιάζεται.

ΔΙΔΥΜΟΙ Η φρέσκια και δροσερή! Διασκεδαστική, σπιρτόζα, γρήγορη στις ανταπαντήσεις, πρόθυμη, χωρίς κολλήματα σε ερωτικά παιχνίδια

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Το αιώνιο θηλυκό ή M@LF! Πλούσιες καμπύλες, ιδίως στήθoς που τρέφει ερωτικές φαντασιώσεις αλλά παρέχει και φροντίδα.

ΛΕΩΝ Η ωραία της ημέρας! Με πλούσια όμορφα μαλλιά, υπάκουη που θα υποκλιθεί στην ανωτερότητά του και έτοιμη να ικανοποιήσει πρώτα αυτόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Η τέλεια γυναίκα! Σένια σε όλα της αλλά χαμηλών τόνων και χωρίς να φέρνει αντιρρήσεις ή να δημιουργεί κόντρες, ίσως λίγο διαστροφική.

ΖΥΓΟΣ Η γυναίκα Diva! Γοητευτική, με ωραίο άρωμα και καλούς τρόπους που θα τους φλερτάρει απροκάλυπτα, ειδική στο παιχνίδι με τα μάτια.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η εύκολη – ανυποψίαστη λεία! Χωρίς εξάρσεις αλλά με αγάπη και αντοχή στο σεξ και ιδιαίτερα επιρρεπής στο βρώμικο ερωτικό παιχνίδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ Η πιτσιρίκα! Ή αυτή που μικροδείχνει, παιχνιδιάρα, γελαστή, χωρίς να κολλάει πάνω τους και να μην έχει κρατήματα στο κρεβάτι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Η Γυναίκα! Συνήθως μεγαλύτερης ηλικίας, επαγγελματίας, σοβαρή, να δείχνει πάγος αλλά στο κρεβάτι να μετατρέπεται σε ηφαίστειο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Η ξεχωριστή και μη συνηθισμένη! Αυτή που τους φτιάχνει πρώτα στο μυαλό, που ο φίλος θα τους πει ότι δεν είναι η κατάλληλη, πολύ εφευρετική στο κρεβάτι.

ΙΧΘΥΕΣ Η ασθενής ή παρθένα! Χωρίς πολλές πρωτοβουλίες, με κάποιο πρόβλημα για να την παρηγορήσουν και ιδιαίτερα αγαπησιάρα στο κρεβάτι…

Πηγή:  to-mati.net

1 σχόλιο

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση