GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΡΧΕΤΑΙ ΥΠΕΡΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ – ΠΟΥ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ;

Αναμένεται να χτυπήσει σε συγκεκριμένα τμήματα της χώρας από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ως περίπου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, με ισ...

Αναμένεται να χτυπήσει σε συγκεκριμένα τμήματα της χώρας από την ερχόμενη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου ως περίπου την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου, με ισχυρές καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από ισχυρές βροχές και αστραπόβροντα, αλλά και ισχυρούς ανέμους.

Επισημαίνουμε ότι θα χτυπήσει σε συγκεκριμένες περιοχές της χώρας μας, τις οποίες σας δίνουμε παρακάτω.

Οι περιοχές στις οποίες αναμένεται να χτυπήσει αυτή η υπερκακοκαιρία, είναι με τα ως τώρα προγνωστικά μας στοιχεία :

- Όλο το Ιόνιο πέλαγος, η Ήπειρο, τα δυτικά τμήματα της Θεσσαλίας, τα δυτικά τμήματα της Μακεδονίας, την δυτική και πιθανότατα και κεντρική Στερεά Ελλάδα και τέλος την Πελοπόννησο και κυρίως τα πιο δυτικά της τμήματα.

Χιόνια θα πέσουν σε μεγάλο υψόμετρα των βουνών τόσο της βορειοδυτικής όσο και κεντρικής Ελλάδας.

Ο κύριος όγκος των ισχυρών φαινομένων θα χτυπήσει κυρίως το Ιόνιο πέλαγος, την δυτική Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο, την Τρίτη 12 Νοεμβρίου.

Επειδή ακόμα τα στοιχεία μας βρίσκονται υπό μεγάλη ανάλυση και υπάρχει ενδεχόμενο τα φαινόμενα αυτά να επηρεάσουν και άλλες περιοχές της χώρας μας που βρίσκονται πιο ανατολικά, θα σας ενημερώσουμε και τις επόμενες ημέρες με νεότερο άρθρο μας.

Πηγή:  to-mati.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση