GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΕΚΑΒ: Φτάσαμε στον τόπο του εγκλήματος μέσα σε πέντε λεπτά

Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΚΑΒ αναφορικά με το πότε έφτασαν τα ασθενοφόρα στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο. Ειδικότ...


Ανακοίνωση εξέδωσε το ΕΚΑΒ αναφορικά με το πότε έφτασαν τα ασθενοφόρα στο σημείο της δολοφονικής επίθεσης στο Νέο Ηράκλειο.
Ειδικότερα, το ΕΚΑΒ αναφέρει ότι το επιχειρησιακό του κέντρο δέχθηκε την Παρασκευή, στις 19:04, κλήση για δύο τραυματίες από πυροβολισμό στην περιοχή του Νέου Ηρακλείου Αττικής.
Στη συνέχεια, σύμφωνα με την ανακοίνωση, συνέβησαν τα ακόλουθα:
Το Επιχειρησιακό Κέντρο του Ε.Κ.Α.Β. ενεργώντας αμεσότατα, διαβίβασε την κλήση στα ασθενοφόρα Α16 και Α20, τα οποία βρισκόταν πιο κοντά στο σημείο του συμβάντος.
Τα συγκεκριμένα 2 ασθενοφόρα έφτασαν στο σημείο του συμβάντος στις 19:09.
Κατόπιν εκτίμησης της κατάστασης (ύπαρξη 3ου τραυματισμένου ατόμου) δόθηκε κλήση και για τρίτο ασθενοφόρο.
Εν τω μεταξύ, το πρώτο ασθενοφόρο παρέλαβε τον βαριά τραυματισμένο Γέροντα Αλέξανδρο στις 19:16 (εκτελώντας τις ενέργειες παραλαβής τραυματία) και τον μετέφερε το Νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς» στις 19:24.
To δεύτερο ασθενοφόρο παρέλαβε τον νεκρό Φουντούλη Γεώργιο στις 19:20 και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στις 19:23.
Το τρίτο ασθενοφόρο (το οποίο εκλήθει κατόπιν των δύο πρώτων) παρέλαβε τον νεκρό Καπελώνη Μανώλη στις 19:34 και τον μετέφερε στο Νοσοκομείο «Αγία Όλγα» στις 19:37.
«Βάσει των παραπάνω, είναι προφανές πως το ΕΚΑΒ διεκπεραίωσε το συγκεκριμένο περιστατικό με τον καλύτερο δυνατό τρόπο βάσει των πραγματικών γεγονότων» καταλήγει η ανακοίνωση.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση