GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλεξανδρούπολη: Ο δήμος δεν παραχωρεί το κάμπινγκ στο ΤΑΙΠΕΔ

Τη συγκρότηση ομάδος νομικών προκειμένου με βάση τη νομολογία και νομοθεσία της χώρας να προχωρήσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης σε κάθε ...


Τη συγκρότηση ομάδος νομικών προκειμένου με βάση τη νομολογία και νομοθεσία της χώρας να προχωρήσει ο δήμος Αλεξανδρούπολης σε κάθε ενέργεια η οποία θα μπορούσε να αναστείλει ή να προσβάλει την παραχώρηση από τον ΕΟΤ του Κάμπινγκ και όλου του λουτρικού συγκροτήματος στο ΤΑΙΠΕΔ, ανακοίνωσε σε συνέντευξη τύπου ο δήμαρχος Ευάγγελος Λαμπάκης.
Όπως τόνισε η νομική επιτροπή που συνέστησε ο δήμος θα διερευνήσει την πιθανότητα αντίκρουσης της μεταβίβασης των συνολικά 151 στρεμμάτων χώρου στο Συμβούλιο της Επικρατείας.
Σημειώνεται πως η έκταση αυτή είχε παραχωρηθεί προς χρήση από τον ΕΟΤ στον δήμο Αλεξανδρούπολης το 1987 και για διάστημα πενήντα ετών και περιλαμβάνει το δημοτικό κάμπινγκ, την πλαζ καθώς και χώρους αναψυχής.
Την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο παραχώρησης της συγκεκριμένης έκτασης στο ΤΑΙΠΕΔ, εξέφρασε με ομόφωνη απόφασή της και η Τουριστική Ιαματική Επιχείρηση του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση