GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Δυσβάστακτο το κόστος των βιβλίων Αγγλικής γλώσσας για τους μαθητές Λυκείου»

Με την από 20/11/2013 ερώτησή του, ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ουζουνίδης Μαρίνος, κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας και ...


Με την από 20/11/2013 ερώτησή του, ο Βουλευτής Έβρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ουζουνίδης Μαρίνος, κατέθεσε στον Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, κ. Κων/νο Αρβανιτόπουλο, το πρόβλημα του δυσβάστακτου κόστους των βιβλίων Αγγλικής γλώσσας για τους μαθητές Λυκείου.

Εδώ και αρκετά χρόνια, τα βιβλία Αγγλικής γλώσσας του Γενικού Λυκείου δεν παρέχονται δωρεάν από το Κράτος με αποτέλεσμα στην αρχή κάθε σχολικής χρονιάς οι γονείς των μαθητών να ξοδεύουν ένα σημαντικό ποσό για την αγορά τους. Σοβαρό είναι το πρόβλημα και στην πόλη της Ορεστιάδας όπου οι οικογένειες των μαθητών, λόγω οικονομικών δυσπραγιών, αδυνατούν να αγοράσουν τα συγκεκριμένα βιβλία.

Με αφορμή το γεγονός αυτό, ερωτάται ο κ. Υπουργός εάν σκοπεύει να δώσει λύση στο πρόβλημα, παρέχοντας δωρεάν βιβλία στις οικογένειες που αδυνατούν να τα αγοράσουν καθώς όλοι οι μαθητές έχουν δικαίωμα στη δωρεάν παιδεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση