GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς μοιράστηκαν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ τις διοικήσεις των Νοσοκομείων...

Έχουμε και λέμε: • Στην Αχαΐα στη σύσκεψη που έγινε για την μοιρασιά των διοικήσεων στα Νοσοκομεία, το «φιλέτο» του Νοσοκομείου Ρίου...

Έχουμε και λέμε:
• Στην Αχαΐα στη σύσκεψη που έγινε για την μοιρασιά των διοικήσεων στα Νοσοκομεία, το «φιλέτο» του Νοσοκομείου Ρίου και του Καραμανδανείου το πήρε η ΝΔ και του Νοσοκομείου Άγιος Ανδρέας και Αιγίου πήρε το ΠΑΣΟΚ.

• Στη Θεσσαλία στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Λάρισας αναλαμβάνει ο Λαρισαίος γιατρός-πνευμονολόγος Θανάσης Μητσιός, στενός συνεργάτης και υποστηρικτής του Αντώνη Σαμαρά από την εποχή της Πολιτικής Άνοιξης. Ο Θ. Μητσιός επί σειρά ετών διετέλεσε πρόεδρος του συνδικαλιστικού οργάνων των γιατρών στο ΙΚΑ Λάρισας, καθώς και πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Λαρισαίων μέχρι τις 29.12.2012 –σήμερα παραμένει απλός δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφώσας παράταξης.
• Κοινή πολιτική καταγωγή έχει ο νέος αναπληρωτής διοικητής του γειτονικού νομαρχιακού νοσοκομείου της πόλης, κ. Θεόδωρος Κουτσιανάς. Είναι γνωστός στους Καρδιτσιώτες ως επιφανές στέλεχος της Πολιτικής Άνοιξης, αλλά και επειδή διετέλεσε διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σοφάδων.
• Θυμίζουμε ότι τον Ιανουάριο, είχε τοποθετηθεί ο κ. Δημήτρης Σωτηρόπουλος, γιος γνωστού τοπικού στελέχους επίσης της ΠΟΛ.ΑΝ. από τον Παλαμά στο νοσοκομείο Καρδίτσας.
• Στο νοσοκομείο Τρικάλων τοποθετήθηκε ο γαλάζιος οικονομολόγος Γιώργος Σουφλιάς, ξάδελφος του πρώην υπουργού της ΝΔ. Έχει εργαστεί ως γραμματέας και επικεφαλής του ΕΟΜΜΕΧ. Τόσο μεγάλη γνώση για την υγεία…
• Στα γαλάζια θα ντυθεί και το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου, αφού Διοικήτρια ορίστηκε η πολιτική μηχανικός Λένα Τσεκούρα. Γνωστή στους Λαμιώτες αφού στο παρελθόν έχει διατελέσει δημοτική σύμβουλος Λαμιέων και κατήλθε ως υποψήφια για την Περιφερειακή Ενότητα Φθιώτιδας το 2010 με το ψηφοδέλτιο που στηρίχτηκε από τη ΝΔ.
• Η επόμενη κυρία έρχεται από το πράσινο στρατόπεδο. Η καταγωγή της είναι από το Βόλο αλλά τοποθετήθηκε αναπληρώτρια Διοικήτρια του πανεπιστημιακού Λάρισας. Πρόκειται για τη δεύτερη σε σταυρούς (πίσω κάτω από τον Κ. Καρτάλη) υποψήφια βουλευτή του ΠΑΣΟΚ στο ν. Μαγνησίας το Μάιο του 2012 Ευδοκία (Εύη) Αδαμάκη-Τζαβέλλα, περιφερειακή σύμβουλο (Μαγνησίας) στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. ‘Εχει διατελέσει αντινομάρχης Μεταφορών-Επικοινωνιών, Τουρισμού, Πολιτισμού Μαγνησίας επί εποχής Παπατόλια, πρώην μέλος ΔΣ του ΕΟΤ (2012) και πρώην μέλος ΔΣ της ΜΟΔ ΑΕ (2011).
• Στο νοσοκομείο Έδεσσας τοποθετήθηκε διοικητής ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Βέροιας Ηλίας Τσιαμήτρος.
• Η πολιτευτής της ΝΔ Σταυρούλα Γιαννούτσου θα αναλάβει αναπληρώτρια διοικητής στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης.

Στο Νομο Εβρου στο Νοσοκομείο Αλεξανδρουπολης ο ΠΑΣΟΚΟΣ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

Στο Νοσοκομείο Διδυμότειχου η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣΑ ΑΘ ΚΑΚΑΛΗ,

1 σχόλιο

  1. Ένα είναι σίγουρο. Αυτή τη φορά αν δεν βρεθούν οι δολοφόνοι των 2 Χρυσαυγιτών έγκαιρα, σε συνδυασμό με τον αμετανόητο φορομπήχτη Στουρνάρα ( ενιαίος φόρος ακινήτων, κατάργηση αφορολογήτου για τα παιδιά ), η Χ.Α θα ανέβει 2ο κόμμα, ίσως και 1ο στις ευρωεκλογές.

    Γι' αυτό κρύος ιδρώτας έχει λούσει την συγκυβέρνηση ( ειδικά το ΠΑΣΟΚ που οδεύει εκτός Βουλής και Ευρωβουλής, αλλά και την ΝΔ που κατρακυλά σε μονοψήφια νούμερα ), αλλά και τους διαπλεκόμενους εκδότες...Και είναι φανερό ότι ενώ προέβαλλαν τη δολοφονία του αδικοχαμένου Φύσσα επί ένα μήνα, τώρα κάνουν την πάπια και σχεδόν δίνουν "άφεση αμαρτιών" στους δολοφόνους των 2 άλλων αδικοχαμένων παιδιών. Αυτό κάνει μεγάλη εντύπωση στη κοινή γνώμη, για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά των καναλιών και των μεγαλοεφημερίδων !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση