GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ξεκινάει η ανακαίνιση του «Μπερναμπέου»

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι μελέτες των αρχιτεκτόνων για την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και της γύρω περιοχής από το γήπεδο...

Στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι μελέτες των αρχιτεκτόνων για την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου και της γύρω περιοχής από το γήπεδο, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας «Marca».

Άπαντες στη Ρεάλ Μαδρίτης δουλεύουν σε φουλ ρυθμούς προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα οι εργασίες για το «λίφτινγκ» του γηπέδου, το οποίο αναμένεται να κοστίσει περίπου 250 με 300 εκατ. ευρώ εκ των οποίων το 7 με 10% θα δοθεί ως αμοιβή στους αρχιτέκτονες.

Πέρα από την ανακαίνιση του Σαντιάγκο Μπερναμπέου, ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με αμερικανική εταιρία για την ονοματοδοσία του γηπέδου, καθώς από εκεί αναμένεται να μπουν στα ταμεία της ομάδας τεράστια ποσά με τη μορφή χορηγίας. Μέχρι στιγμής έχουν εκφράσει ενδιαφέρον εταιρίες όπως η Microsoft, η Audi και η Fly Emirates.

Ορέστης Συντελής

3 σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση