GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κολακευμένη αλλά ακόμα αναποφάσιστη για την προεδρία η Χίλαρι Κλίντον

«Κολακευτική» χαρακτήρισε το γραφείο της Χίλαρι Κλίντον την υποστήριξη που εξέφρασε ο νεοϋορκέζος γερουσιαστής των Δημοκρατικών Τσαρλς Σο...

«Κολακευτική» χαρακτήρισε το γραφείο της Χίλαρι Κλίντον την υποστήριξη που εξέφρασε ο νεοϋορκέζος γερουσιαστής των Δημοκρατικών Τσαρλς Σούμερ, σε μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα της πρώην υπουργού Εξωτερικών των ΗΠΑ στις προεδρικές εκλογές του 2016, αλλά σημείωσε ότι η ίδια δεν έχει πάρει ακόμη κάποια απόφαση.

Σε ομιλία του ενώπιον οπαδών και στελεχών των Δημοκρατικών στην Αϊόβα, το βράδυ του Σαββάτου, ο Σούμερ τόνισε ότι «το 2016 είναι η ώρα της Χίλαρι» και την κάλεσε να επιδιώξει να λάβει το χρίσμα του κόμματος για τις προεδρικές εκλογές.

Αυτό είναι το πιο πρόσφατο δείγμα της υποστήριξης που εκφράζουν διάφορα στελέχη των Δημοκρατικών στο πρόσωπο της Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές του 2016. Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν την πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ να προηγείται όλων των πιθανών υποψηφίων των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές.

Το γραφείο της Κλίντον εκτίμησε την ενέργεια αυτή του Σούμερ, αλλά σημείωσε ότι η ίδια δεν έχει ακόμη αποφασίσει σχετικά με τις προεδρικές εκλογές.

«Ο γερουσιαστής Σούμερ είναι ένας παλιός συνάδελφος και ένας ακόμη παλαιότερος φίλος και αυτό που είπε γι'αυτήν είναι πολύ κολακευτικό. Σε τελευταία ανάλυση ωστόσο αυτή είναι μια πολύ προσωπική απόφαση την οποία δεν έχει πάρει», ανέφερε σε ανακοίνωσή του το γραφείο της Κλίντον.

Πρόσφατα ο μεγαλοεπενδυτής Τζορτζ Σόρος έδωσε τα πρώτα χρήματα για την εκστρατεία του 2016, η οποία τυπικά δεν έχει καν ξεκινήσει. Ωστόσο ο Σόρος δώρισε μερικές δεκάδες χιλιάδες δολάρια σε μια οργάνωση που σκοπό έχει να πείσει τη Χίλαρι Κλίντον να θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία των ΗΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση