GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ναρκωτικό που τρώει τις σάρκες!

Τρόμο και πανικό έχει σκορπίσει στις πιάτσες των ναρκομανών η ραγδαία αύξηση του ναρκωτικού Krokodil που έχει την ιδιότητα να «τρώει» τις...

Τρόμο και πανικό έχει σκορπίσει στις πιάτσες των ναρκομανών η ραγδαία αύξηση του ναρκωτικού Krokodil που έχει την ιδιότητα να «τρώει» τις σάρκες των χρηστών και να οδηγεί σε δερματική γάγγραινα, αλλά και απώλεια των άκρων!

Μετά τη δημοσιοποίηση της τρομακτικής περίπτωσης ενός χρήστη από το Μισούρι των Ηνωμένων Πολιτειών, που είδε τα χέρια του να ατροφούν και το δάχτυλό του να σαπίζει και να πέφτει, οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου και κάνουν λόγο για θανατηφόρο ναρκωτικό που προκαλεί δραματικές και καταστροφικές συνέπειες στο σώμα του χρήστη.

Eναν μόλις χρόνο μετά την ανακάλυψη του πρώτου κρούσματος, το Krokodil εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο και πλέον αρκετές ακραίες περιπτώσεις έχουν εμφανιστεί σε περιοχές του Φίνιξ, του Ιλινόις, του Οχάιο και της Οκλαχόμα.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, το Krokodil, ή δεσομορφίνη, όπως είναι η επιστημονική του ονομασία, είναι η λεγόμενη «σπιτική ηρωίνη» που ξεκίνησε να παρασκευάζεται στη Ρωσία και σταδιακά εξαπλώθηκε στις ΗΠΑ.

Το θανατηφόρο ναρκωτικό κατασκευάζεται από τριμμένα χάπια κωδεΐνης, βενζίνη, μαγειρικό λάδι, ιώδιο, διαλυτικό μπογιάς και υγρό αναπτήρα, υλικά που μπορούν εύκολα να βρεθούν σε οποιοδήποτε κατάστημα. Το Krokodil έχει τις ίδιες ψυχικές συνέπειες με την ηρωίνη, αλλά τα απίστευτα φθηνά υλικά του προκαλούν τρομακτική καταστροφή στο σώμα.

Πολλοί χρήστες έχουν δει τα άκρα τους να σαπίζουν και να πέφτουν ή έχουν υποστεί μόνιμη εγκεφαλική βλάβη και προβλήματα λόγου. Οι γιατροί θεωρούν ότι υπεύθυνες για τα συμπτώματα σήψης είναι οι βρόμικες βελόνες που μολύνουν τους χρήστες με τον ιό του AIDS, της ηπατίτιδας και του ανθεκτικού στη μεθικιλλίνη χρυσίζοντος σταφυλόκοκκου. Ο μέσος χρήστης Krokodil έχει προσδόκιμο ζωής μόλις δύο με τρία χρόνια από τη στιγμή που θα αρχίσει τη χρήση.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΞΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση