GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άδειασε τους παίκτες του ο Μουρίνιο

Καμία διάθεση να καλύψει τους παίκτες του δεν είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τσέλσι με 2-0 από τη Νιούκαστλ. Ο Πορτογάλος τε...


Καμία διάθεση να καλύψει τους παίκτες του δεν είχε ο Ζοσέ Μουρίνιο μετά την ήττα της Τσέλσι με 2-0 από τη Νιούκαστλ. Ο Πορτογάλος τεχνικός έκανε μία δήλωση… αυτοκριτικής, που όμως ερμηνεύεται περισσότερο ως άδειασμα στους ποδοσφαιριστές των «μπλε».
«Η ομάδα μου δεν ήταν εκεί σήμερα. Κι όταν η ομάδα δεν είναι παρούσα… χάνει. Αυτή είναι εξήγηση που δίνω για την ήττα. Μας έλειψαν τα πάντα. Η ήττα μας ήταν δίκαια. Ίσως η Νιούκαστλ να μην άξιζε τη νίκη, αλλά εμείς αξίζαμε να χάσουμε», δήλωσε ο Μουρίνιο.
«Έκανα έντεκα λάθη. Θα έπρεπε να επιλέξω άλλους έντεκα παίκτες της ομάδας κι όχι όσους έπαιξαν. Έτσι νιώθω όταν η ομάδα μου παίζει τόσο άσχημα. Ίσως και να υπερβάλλω, γιατί κάποιοι παίκτες δεν έπαιξαν εξαιρετικά αλλά αρκετά καλά, αλλά εγώ αισθάνομαι ότι έκανα έντεκα λάθη. Ανησυχώ για την εικόνα μας, γιατί έχουμε παίξει πέντε ματς εκτός έδρας και έχουμε μόνο μία νίκη, ενώ έχουμε δύο ήττες», πρόσθεσε.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση