GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φάντασμα στρατιώτη φωτογραφήθηκε σε παράθυρο;

Το φάντασμα ενός στρατιώτη από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο εμφανίστηκε στο παράθυρο ενός καταστήματος στο Leeds της Αγγλίας. Αυτό, τουλάχι...

Το φάντασμα ενός στρατιώτη από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο εμφανίστηκε στο παράθυρο ενός καταστήματος στο Leeds της Αγγλίας.

Αυτό, τουλάχιστον… φαίνεται ότι αντίκρισε η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, 41χρονη Alison Lambert, όταν πρωτοείδε μία φωτογραφία που είχε βγει πριν μερικούς μήνες, ενώ η ίδια στεκόταν μπροστά από το μαγαζί της “Box of Cards’, στο κέντρο του Farsley.

Όπως βλέπετε στη φωτογραφία, στο παράθυρο διακρίνεται μία φιγούρα ενός στρατιώτη από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος κρατάει μάλιστα μία κορνίζα της βιτρίνας.

Μετά από έρευνα που πραγματοποίησε η Alison, ανακάλυψε ότι η παράξενη φιγούρα ανήκει στον Friend Peel ο οποίος πέθανε στις 26 Μαίου το 1915 κατά τη διάρκεια του πολέμου.

«Σοκαρίστηκα όταν είδα τη φωτογραφία! Πρώτη φορά μου συμβαίνει κάτι τέτοιο, δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι αρκετά περίεργο», δήλωσε η Alison.

Πέρα, μάλιστα, από την παράξενη φωτογραφία, η Alison πιστεύει ότι ο συγκεκριμένος χώρος είναι ήδη… στοιχειωμένος από τους John & Samuel Hollings, στους οποίους ανήκε το κτίριο τη δεκαετία του 1800. Τώρα, προσπαθεί να βρει πού έζησε ο Friend Peel και αν είχε κάποια ιδιαίτερη σχέση με το κτίριο που στεγάζεται σήμερα το μαγαζί της.

*Η φωτογραφία τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της ημέρας μνήμης του Farsley, η οποία γιορτάζεται κάθε χρόνο και λαμβάνει χώρα προς τιμήν των πεσόντων της περιοχής που σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των δύο Παγκοσμίων Πολέμων…

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση