GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εξαντλημένος λαός οι Έλληνες, έχουν φτάσει στα όριά τους

Tagesspiegel: Τα εισοδήματα έχουν υποχωρήσει κατά -40% «Εξαντλημένο λαό», χαρακτηρίζει τους Έλληνες η εφημερίδα Tagesspiegel, αναφερόμενη...

Tagesspiegel: Τα εισοδήματα έχουν υποχωρήσει κατά -40%
«Εξαντλημένο λαό», χαρακτηρίζει τους Έλληνες η εφημερίδα Tagesspiegel, αναφερόμενη στην Ελλάδα της κρίσης.
«Τα εισοδήματα έχουν υποχωρήσει κατά 40%, ενώ η οικονομία έχει συρρικνωθεί κατά 1/4. Μετά από πέντε χρόνια κρίσης πολλοί Έλληνες έχουν φτάσει στα όριά τους», αναφέρει το δημοσίευμα, σύμφωνα με τη Deutsche Welle.
Μέσα από τις προσωπικές ιστορίες τριών ανθρώπων, το ρεπορτάζ αναδεικνύει στη συνέχεια ορισμένες βασικές πτυχές της κρίσης: την υψηλή ανεργία και τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στην αγορά εργασίας, το γεγονός ότι «σχεδόν ένας στους τρεις Έλληνες είναι σήμερα ανασφάλιστος, την αύξηση του αριθμού των αυτοκτονιών αλλά και την κατακόρυφη αύξηση του αριθμού των αστέγων.
Το άρθρο συνοδεύεται από μια φωτογραφία από διαδήλωση στο κέντρο της Αθήνας με τη λεζάντα: «Διαμαρτυρία κατά της πολιτικής λιτότητας. Η κυβέρνηση προαναγγέλλει το τέλος της ύφεσης. Εντούτοις οι Έλληνες χάνουν την υπομονή τους».
iNews.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση