GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Να κριθώ στο τέλος της πορείας μου»

«Να κριθεί στο τέλος της κυβερνητικής του πορείας» ζήτησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέττα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτ...


«Να κριθεί στο τέλος της κυβερνητικής του πορείας» ζήτησε ο Ιταλός πρωθυπουργός Ενρίκο Λέττα σε συνέντευξη που παραχώρησε σε τηλεοπτική εκπομπή του δημόσιου καναλιού Rai Uno.

«Είναι σαν να οδηγούμε ένα αεροπλάνο σε υπερατλαντική πτήση: έχουμε καλύψει τα μισά της απόστασης, βρισκόμαστε πάνω από τον Ωκεανό και στον ορίζοντα φαίνονται οι ουρανοξύστες του Μανχάταν: στο τέλος του 2014 θα έχουμε μειώσει το έλλειμμα, το δημόσιο χρέος αλλά και τους φόρους», πρόσθεσε..

Σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς για την διέξοδο από την οικονομική κρίση, ο Ενρίκο Λέττα υπογράμμισε ότι «η χώρα θα βγει από την ύφεση βήμα βήμα» διότι «όσοι λένε ότι μπορούν να γίνουν θαύματα ή ότι υπάρχουν μαγικές ράβδοι, δεν έχουν καταλάβει ότι περνάμε την πιο σοβαρή κρίση από το τέλος του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση