GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πωλούσε λαθραία τσιγάρα και καπνό στη λαϊκή

Σχεδόν μπροστά στα μάτια των… αστυνομικών διακινούσε το λαθραίο εμπόρευμά του ένας 56χρονος Έλληνας, που είχε απλώσει μπροστά του κο...


Σχεδόν μπροστά στα μάτια των… αστυνομικών διακινούσε το λαθραίο εμπόρευμά του ένας 56χρονος Έλληνας, που είχε απλώσει μπροστά του κούτες με λαθραία τσιγάρα και καπνό στο χώρο της λαϊκής αγοράς που ήταν γεμάτη κόσμο σε ένα χωριό της Καβάλας! Και μάλιστα δεν ήταν η πρώτη φορά.
Όπως ήταν επόμενο, οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Χρυσούπολης που περιπολούσαν στη λαϊκή για την αποτροπή τυχόν κλοπών, τον εντόπισαν εύκολα να πουλάει την πραμάτεια του σε διερχόμενους πολίτες και του φόρεσαν χειροπέδες. Στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν 710 πακέτα τσιγάρων και 27 συσκευασίες καπνού χωρίς τις απαραίτητες ταινίες του φόρου κατανάλωσης.
Μαζί με τα λαθραία είδη καπνιστού που εστάλησαν στο Τελωνείο για να καταλογιστούν οι διαφυγόντες φόροι και δασμοί υπέρ του ελληνικού δημοσίου, οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 123 ευρώ από τα κέρδη του 56χρονου που παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, καθώς και το Ι.Χ. φορτηγάκι του με το οποίο μετέφερε το λαθραίο εμπόρευμα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση