GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αμφίβολο το μέλλον του Κόουλ λόγω.. Κοεντράο

Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, αφού ένας τραυματισμός στα πλευρά που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες, έχει περιο...


Ο Άσλεϊ Κόουλ δεν βρίσκεται και στα καλύτερά του, αφού ένας τραυματισμός στα πλευρά που τον ταλαιπωρεί εδώ και δύο μήνες, έχει περιορίσει την αγωνιστική του δράση, με τον Ζοσέ Μουρίνιο να προτιμάει για τη θέση του τον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, ο οποίος αν και δεξιός μπακ, τον έχει βγάλει ασπροπρόσωπο.
Παρόλα αυτά, βασικός στόχος το Πορτογάλου τεχνικού ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου είναι ο Φάμπιο Κοεντράο.
Ο συμπατριώτης του έχει πολύ μικρή συμμετοχή στα παιχνίδια της Ρεάλ Μαδρίτης επί ηγεσίας Κάρλο Αντσελότι και ο Μουρίνιο θέλει να τον αποκτήσει αρχικά με τη μορφή δανεισμού.
Ο μισθός του 25χρονου άσου των Μαδριλένων δεν αποτελεί πρόβλημα για την Τσέλσι, ενώ στα «συν» για την ολοκλήρωση της συμφωνίας είναι ο κοινός μάνατζερ των δύο Πορτογάλων, Ζόρζε Μέντες.
Αν το συγκεκριμένο σενάριο γίνει πραγματικότητα, τότε τα πράγματα γίνονται πολύ δύσκολα για τον Άσλεϊ Κόουλ, του οποίου το συμβόλαιο με τους «μπλε» λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι και η ανανέωσή του για ένα χρόνο (όπως γίνεται με όλους τους παίκτες άνω των 30 ετών) θα εξαρτηθεί από τις εμφανίζεις του.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση