GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ρόδος: Σκάφη του λιμενικού – πυροσβεστική ερευνούν για αγνοούμενους

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για αγνοούμενους από την κακοκαιρία στις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, με έρευνες να πραγματο...

Συγκεχυμένες παραμένουν οι πληροφορίες για αγνοούμενους από την κακοκαιρία στις αρμόδιες υπηρεσίες του νησιού, με έρευνες να πραγματοποιούνται από αστυνομία, πυροσβεστική, εθελοντικές ομάδες και λιμενικό...
Πιο συγκεκριμένα οι πληροφορίες για αγνοούμενους αναφέρονται σε όχημα που παρασύρθηκε στη γέφυρα της Κρεμαστής με τρεις εκπαιδευτικούς. Αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ο ένας απεγκλωβίστηκε ενώ τους δυο τους παρέσυρε ο ποταμός στη θάλασσα. Άλλοι μάρτυρες αναφέρουν ότι οι άλλοι δυο βρέθηκαν και είναι καλά στην υγεία τους καθώς απεγκλωβίστηκαν προς τη θάλασσα. Αρχικά πληροφορίες από συνεργεία ανέφεραν το rodosreport ότι οι δυο εκπαιδευτικοί βρέθηκαν, κάτι που όπως φαίνεται ήταν υπό σύγχυση και δεν ίσχυε, απόλυτα κατανοητό λόγω της κατάστασης που επικρατεί.

Σε αυτές τις μαρτυρίες βασίζουν τις έρευνες τους όλες οι αρμόδιες υπηρεσίες και εφόσον στην αστυνομία δεν υπάρχει επίσημη καταγγελία για το συμβάν, είναι οι υποχρεωμένες να κάνουν έρευνες για αγνοούμενους. Ο κ. Χατζηδιάκος ανέφερε ότι άνδρες ψάχνουν στον ποταμό με φακούς, ενώ σκάφη του λιμενικού βγήκαν για έρευνες στη θαλάσσια περιοχή μεταξύ Ιαλυσού και Κρεμαστής.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα συνεργεία διάσωσης βρήκαν ακόμα έναν αγνοούμενο καλά στην υγεία του στην παραλία που παρέσυρε ο ποταμός κοντά στην Ιαλυσό, ενώ ένα κορίτσι που παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά στον Αρχάγγελο, διασώθηκε και είναι καλά στην υγεία του.

Έως ότου υπάρξει επίσημη ενημέρωση για τους , οι έρευνες συνεχίζονται με την Πυροσβεστική υπηρεσία να τρέχει και να μην προλαβαίνει.

Την ίδια στιγμή αθηναϊκά Μέσα Ενημέρωσης μιλάνε για νεκρούς από την κακοκαιρία στη Ρόδο, χωρίς ωστόσο κάτι τέτοιο να έχει επιβεβαιωθεί μέχρι στιγμής από καμία αρμόδια υπηρεσία. Σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να επικρατήσει ψυχραιμία.

Θερμή παράκληση από τα συνεργεία διάσωσης να μην γίνονται άσκοπες μετακινήσεις από τους πολίτες και να παραμένουν στις οικίες τους.
rodosreport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση