GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Τα παιδιά θέλουν παραδείγματα, όχι κριτική»

Για τη σχέση της με τα παιδιά της αλλά και τις ισορροπίες που διατηρεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, για την...

Για τη σχέση της με τα παιδιά της αλλά και τις ισορροπίες που διατηρεί με τον εν διαστάσει σύζυγό της, Κωνσταντίνο Σκορδάλη, για την ανατροφή των παιδιών τους, μίλησε η Νίνα Λοτσάρη.
«Θεωρώ ότι όλα ξεκινούν από τους γονείς. Αν το παιδί μου κάποια στιγμή μου δείξει ανταγωνισμό θα φταίω εγώ, όχι το παιδί. Κάπου θα έχω κάνει λάθος. Μέχρι στιγμής το παιδί μου με θαυμάζει, με σέβεται και δεν θέλει να με απογοητεύει», δήλωσε η γνωστή performer στην εκπομπή «Excellent» της Χριστίνας Λαμπίρη.
«Είμαι μόνο της επικοινωνίας και καθόλου της τιμωρίας. Τα παιδιά θέλουν παραδείγματα, όχι κριτική», είπε η Νίνα Λοτσάρη, ενώ για τις ισορροπίες που κρατάει με τον εν διαστάσει σύζυγό της, ανέφερε: «Δεν είχαμε διαφωνίες με τον σύζυγό μου ως προς την ανατροφή των παιδιών μας. Πρέπει να υπάρχει σύμπνοια σε αυτό το κομμάτι, γιατί μετά ο ένας είναι ο καλός και ο άλλος ο κακός».
Πηγή: www.newsbeast.gr

1 σχόλιο

  1. ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑΤΑ ΤΩΝ ΓΟΝΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση