GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ασυνήθιστο μετεωρολογικό φαινόμενο στην Κίνα

Με τα βλέμματα στραμμένα στον ουρανό ήταν για αρκετή ώρα οι κάτοικοι της πόλης Σιφένγκ στη βόρεια Κίνα, για να θαυμάσουν το ασυνήθιστο με...


Με τα βλέμματα στραμμένα στον ουρανό ήταν για αρκετή ώρα οι κάτοικοι της πόλης Σιφένγκ στη βόρεια Κίνα, για να θαυμάσουν το ασυνήθιστο μετεωρολογικό φαινόμενο.

Μπορεί να ήταν απλά μία ψευδαίσθηση, αλλά έμοιαζε τόσο αληθινή, που έβγαλε χιλιάδες Κινέζους στους δρόμους, για να την απολαύσουν.

Ήταν λίγο μετά τις 9 το πρωί (τοπική ώρα) όταν οι κάτοικοι της πόλης Σιφένγκ έγιναν μάρτυρες του ασυνήθιστου μετεωρολογικού φαινομένου. Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά τρεις Ήλιοι διακρίνονταν στον ουρανό.

Οι κάτοικοι της κινεζικής πόλης τηλεφωνούσαν σε φίλους και γείτονες, που δεν είχαν αντιληφθεί τι συνέβαινε, να βγουν έξω και να κοιτάξουν στον ουρανό. Οι περισσότεροι δεν έχασαν την ευκαιρία να απαθανατίσουν το φαινόμενο με φωτογραφικές μηχανές και κινητά τηλέφωνα.

Όπως εξηγούν οι μετεωρολόγοι, πρόκειται για κάτι που συμβαίνει όταν σχηματίζονται κρύσταλλοι πάγου σε μεγάλο ύψος στην ατμόσφαιρα, δημιουργώντας ένα πρίσμα.

Οι αχτίδες του Ήλιου που περνούν μέσα από αυτό το πρίσμα, δημιουργούν την ψευδαίσθηση ότι ο Ήλιος έχει αποκτήσει …«συντροφιά» στον ουρανό.

apocalypsejohn.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση