GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό είναι το χωριό της... μαριχουάνας! Μόνο στο νεκροταφείο δεν έχει δενδρύλλια

Το μοναδικό σημείο στο χωριό Λαζαράτ, στο οποίο δεν υπάρχει… δενδρύλλιο κάνναβης είναι το νεκροταφείο! Το χωριό, το οποίο βρίσκεται 23...

Το μοναδικό σημείο στο χωριό Λαζαράτ, στο οποίο δεν υπάρχει…

δενδρύλλιο κάνναβης είναι το νεκροταφείο!
Το χωριό, το οποίο βρίσκεται 230 χιλιόμετρα νότια των Τιράνων στην Αλβανία είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός κάνναβης στα Βαλκάνια.
Δίπλα στα σπίτια, όπου μένουν γυναίκες και παιδιά, υπάρχουν δενδρύλλια και ιδιαίτερα σε περιόδους όπως αυτή της συγκομιδής η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική.
Οι άνθρωποι που απασχολούνται στην έκταση των 3.200 στρεμμάτων με τις χασισοκαλλιέργειες υποφέρουν, ενώ ανήλικοι και γυναίκες βήχουν όλη την ημέρα.
Η αστυνομία, η οποία γνωρίζει την κατάσταση, κάνει τα στραβά μάτια, όπως και οι δημοσιογράφοι, ενώ οι γιατροί κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου, αφού από τον Ιούνιο 700 άτομα έχουν νοσηλευτεί με «σοβαρές διαταραχές από δηλητηρίαση κάνναβης».
Το πιο ανησυχητικό είναι πώς οι άνθρωποι που ζήτησαν ιατρική βοήθεια ήταν κυρίως έφηβοι και γυναίκες σε ποσοστό 40%!
«Οι ασθενείς, μεταξύ των οποίων και παιδιά μικρότερα των 15 ετών, υπέφεραν από κρίσεις εμετού, πόνους στο στομάχι, καρδιακά προβλήματα και υψηλή αρτηριακή πίεση», εξήγησε στο κανάλι Top TV Channel γ ο γιατρός Χίσνι Λούκα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση