GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Χρειάζεται και θράσος!»

Την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσωπική του απόδοση στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και για το προσωπικό του γκολ που είναι υποψή...


Την απόλυτη ικανοποίησή του για την προσωπική του απόδοση στο ιταλικό πρωτάθλημα, αλλά και για το προσωπικό του γκολ που είναι υποψήφιο για το βραβείο του καλύτερου γκολ της χρονιάς, μίλησε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Παναγιώτης Κονέ.
Ο έλληνας μέσος, που πρωταγωνιστεί στα γήπεδα της Ιταλίας με τη φανέλα της Μπολόνια, μοιράστηκε το μυστικό του για γκολ σαν αυτό που τον έβαλε υποψήφιο για τα βραβεία «Πούσκας», ενώ αναφέρθηκε και στην παρουσία της Εθνικής στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά και σε όσα άκουσε στην Ιταλία γι’ αυτήν.
Αναλυτικά, όσα είπε ο Παναγιώτης Κονέ:
Για το ιταλικό πρωτάθλημα και τη χθεσινή αντίπαλο της Μπολόνια, Ίντερ:
«Η Ίντερ είναι πολύ καλή ομάδα, το έχει δείξει απ’ την αρχή. Είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και έχει την καλύτερη επίθεση, χωρίς να διαθέτει ηχηρά ονόματα στο ρόστερ της, αλλά με πολύ καλή οργάνωση σε όλα τα επίπεδα. Διαθέτει πολύ δυναμικούς παίκτες που μας πίεσαν πολύ και μας δημιούργησαν πολλά προβλήματα».
Για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την Ίντερ:
«Ήταν δύσκολο ματς, η Ίντερ είχε πολλές ευκαιρίες. Σε κάποιες φάσεις ήμασταν πολύ τυχεροί. Βέβαια, στη φάση του γκολ, θα μπορούσε να δώσει μια κίτρινη κάρτα που θα ήταν αποβολή, όμως είχαν και κλασικές ευκαιρίες. Εμείς είχαμε αμυντική οργάνωση, ώστε να τους περιορίσουμε και είμαστε ικανοποιημένοι».
Για το αν υπάρχει ικανοποίηση στη Μπολόνια με την εικόνα που έχει δείξει μέχρι τώρα:
«Σε κάποια απ’ τα πρώτα δέκα παιχνίδια δεν είχαμε αγωνιστεί όπως πρέπει. Υπήρχαν και άλλα που ενώ παίξαμε καλά, δεν έπρεπε να χάσουμε βαθμούς, όπως με την Αταλάντα, ή την ισοπαλία με την Σαμπτόρια. Είχαμε ευκαιρίες, αλλά δεν είχαμε την τύχη με το μέρος μας. Αν συνεχίσουμε με το ίδιο σκεπτικό και περισσότερη τύχη, θα πάρουμε τα αποτελέσματα που θέλουμε και θα τερματίσουμε σε καλή θέση».
Για την προσωπική του απόδοση και μεταγραφικά σενάρια:
«Δεν το περίμενα ότι θα έφτανα σ’ αυτό το επίπεδο, ειδικά όταν αγωνιζόμουν ακόμα στον Ηρακλή. Με σκληρή δουλειά και μεγάλη συγκέντρωση στην προπόνηση, προσαρμόστηκα και έκανα στο γήπεδο αυτό που πρέπει. Δεν το περίμενα γιατί το ιταλικό πρωτάθλημα είναι σε ένα απ’ τα τρία κορυφαία πρωταθλήματα στην Ευρώπη, είναι δύσκολο να διακριθείς, όμως η παρουσία μου, μου δίνει ικανοποίηση».
Για τις συμβουλές που θα έδινε σε έναν νέο παίκτη, ώστε να προσαρμοστεί εύκολα στο ιταλικό πρωτάθλημα:
«Φυσικά να ξέρει πολύ καλά τη γλώσσα, αλλά και να είναι επικοινωνιακός με τους συμπαίκτες του. Η νοοτροπία των Ιταλών είναι περίεργη, είναι κλειστοί άνθρωποι και πρέπει να τους προσεγγίσεις ζεστά για να σε δεχτούν εύκολα. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ιταλούς προπονητές, που έχουν τη δική τους φιλοσοφία. Πρέπει να μπεις στο μυαλό τους και να προσεγγίσεις την τακτική τους, για να μπεις γρήγορα στην ομάδα.
Όσον αφορά τα ματς, χρειάζεται πάρα πολύ καλή προετοιμασία για κάθε αντίπαλο, γιατί ο ρυθμός των ματς είναι πολύ γρήγορος, ακόμα και κόντρα στην χειρότερη ομάδα της Ιταλίας».
Για την υποψηφιότητα του για το βραβείο του καλύτερου γκολ της χρονιάς:
«Νιώθω μεγάλη ικανοποίηση. Είναι το πιο ωραίο μου γκολ μέχρι τώρα αυτό. Χρειάζεται αγωνιστικό θράσος για να πετύχεις κάτι τέτοιο και νομίζω πως το έχω. Είμαι πολύ χαρούμενος, αν και πιστεύω πως υπάρχει πιο ωραίο γκολ απ’ το δικό μου στις υποψηφιότητες, είμαι ικανοποιημένος που υπάρχει δικό μου γκολ στη δεκάδα»,

Για την εθνική ομάδα και τα μπαράζ: «Είμαι χαρούμενος που η ομάδα θα ταξιδέψει στην Βραζιλία. Έδειξε το χαρακτήρα της. Τόσα χρόνια αυτή ομάδα δίνει μεγάλη χαρά σε όλους τους Έλληνες. Είναι μια μεγάλη οικογένεια που δύσκολα θα απογοητεύσει τους φίλους της. Η εθνική αξίζει την αγάπη όλων. Και στην Ιταλία σχολιάζουν πολύ θετικά την παρουσία της Ελλάδας. Πρέπει όλοι να τη σεβόμαστε».
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση