GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατασκεύασε και κυκλοφόρησε τον πρώτο δονητή με τη μορφή ραβίνου

Μόνο ένας Εβραίος θα μπορούσε να τολμήσει να διακωμωδήσει τόσο ευφυώς, απροκάλυπτα και ακομπλεξάριστα τη θρησκεία των προγόνων του. Πρόκ...

Μόνο ένας Εβραίος θα μπορούσε να τολμήσει να διακωμωδήσει τόσο ευφυώς, απροκάλυπτα και ακομπλεξάριστα τη θρησκεία των προγόνων του. Πρόκειται για τον εβραϊκής καταγωγής Βρετανό κωμικό Shed Simove, ο οποίος βρίσκεται, μάλιστα, σε δικαστική διαμάχη με το sex mega-store «Ann Summers», λόγω της ονομασίας που έδωσε στο αξίας 160 δολαρίων προϊόν του: The Rampant Rabbi (Ο Αχαλίνωτος Ραβίνος). Διότι προσομοιάζει με την ονομασία του Νο.1 σε πωλήσεις dildo της εταιρείας Ann Summers: The Rampant Rabbit (Ο Αχαλίνωτος Κούνελος).

Ο “Ακόλαστος ραβίνος” συνοδεύεται από το tagline «Ω Θεέ μου, Ω Θεέ μου!» και έρχεται να προστεθεί στην παρέα άλλων τριών δονητών με τις μορφές του Δράκουλα, της Βασίλισσας Ελισάβετ και του Βούδα.

1 σχόλιο

  1. ΔΟΛ-ιοι

    ΔΟΛ-οπλόκοι

    ΔΟΛ-πλεκόμενοι

    Ό,τι πιο μισάνθρωπο, αντιλαϊκό, λαμογίστικο, ΔΕΞΙΟ (ΝΑΙ ΔΕΞΙΟ!!!)... κρύβεται σε αυτό το ακρωνύμιο!

    Ο μικροαστός (γιατί οι τρομοκράτες, πάντα τέτοιοι είναι!!!) ναρκισσιστής εγκληματίας και φυσικά ουδόλως "αριστερός" Αλέξανδρος Γιωτόπουλος, είχε γράψει σε μια προκήρυξη της 17Ν, αν θυμάμαι καλά, κάπου στα τέλη της δεκαετίας του 80', για το "Γιουσουφάκι" του "Άρχοντα του ΔΟΛ"!!!

    ΣΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ!!!!!

    Δηλαδή ότι ο π.....γερος του ΔΟΛ, που δεν ήταν παντρεμένος και δεν είχε και παιδιά, είτε γ..ούσε τον Σταύρο Ψυχάρη, είτε ο Σταύρος Ψυχάρης γ....σε αυτόν!!!

    ΓΕΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ!!! ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΤΟΣΕΣ ΨΕΥΔΟΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΕΣ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ, ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΩΣΤΟ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση