GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαλπιγγίδης: «Μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ»

Το πρώτο μέρος της δουλειάς έγινε κι έχει μείνει ακόμα ένα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά το 3-1 επί τους Ρουμανίας. Ο εκ ...


Το πρώτο μέρος της δουλειάς έγινε κι έχει μείνει ακόμα ένα, όπως τόνισε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης μετά το 3-1 επί τους Ρουμανίας. Ο εκ των σκόρερ της Εθνικής τόνισε πως η «γαλανόλευκη» θα μπορούσε να πετύχει κι άλλα γκολ, ενώ προέτρεψε να κοπάσουν οι πανηγυρισμοί μέχρι και τον επαναληπτικό στο Βουκουρέστι.

«Δείξαμε χαρακτήρα στο ματς. Παίξαμε πολύ καλά, μπορούσαμε και μεγαλύτερο σκορ, αλλά δεν μένουμε εκεί. Πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και στο Βουκουρέστι. Ουσιαστικά παίξαμε το πρώτο... ημίχρονο σήμερα, έχουμε ακόμα ένα», ανέφερε αρχικά ο Σάλπι και πρόσθεσε:

«Το πάθος το έχει πάντα η Εθνική. Νομίζω πως η ομάδα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Τους πανηγυρισμούς να τους αφήσουμε καλύτερα για την επόμενη εβδομάδα, αφότου κάνουμε ακόμα ένα καλό ματς στη Ρουμανία».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση