GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νεκροταφείο κλεμμένων οχημάτων η θάλασσα στη Ρόδο

Φως σε δεκάδες κλοπές οχημάτων από διάφορες περιοχές της Ρόδου αναμένεται να ρίξει η ανέλκυσή τους από το βυθό της θάλασσας στο καρν...


Φως σε δεκάδες κλοπές οχημάτων από διάφορες περιοχές της Ρόδου αναμένεται να ρίξει η ανέλκυσή τους από το βυθό της θάλασσας στο καρνάγιο που βρίσκεται δίπλα στον καταυλισμό τσιγγάνων στην περιοχή Καρακόνερο. Τα κλεμμένα οχήματα κατέληγαν εκεί όταν οι δράστες τα… βαριόντουσαν!
Το έναυσμα για τη μεγάλη επιχείρηση ανάσυρσης των οχημάτων έδωσε η άφιξη ενός πλοίου γνωστής εταιρείας, που δυσκολευόταν να πλησιάσει στο ντόκο εξ αιτίας των συσσωρευμένων όγκων που ήταν διάσπαρτοι στο βυθό! Έτσι, ανατέθηκε σε ειδικό συνεργείο δυτών να εντοπίσει τι ακριβώς έκρυβε το νερό και να γίνει ανέλκυση από γερανό παρουσία της Αστυνομίας.
Τουλάχιστον έξι οχήματα εντοπίστηκαν και τρία από αυτά -ένα Fiat Punto, ένα Hyundai και ένα βαν που είχε κλαπεί από γνωστό ξενοδοχείο- ανασύρθηκαν από τον πυθμένα της θάλασσας, όπου παραμένουν και ανελκύονται ένα- ένα δεκάδες μοτοποδήλατα και ποδήλατα! Η επιχείρηση συνεχίζεται ώσπου να καθαρίσει εντελώς ο βυθός, ενώ τα αυτοκίνητα μεταφέρθηκαν στην Ασφάλεια Ρόδου όπου εξετάζονται για δακτυλικά αποτυπώματα ώστε να εντοπιστούν οι δράστες των κλοπών.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση